Inspiring

петък, 5 ноември 2010 г.

В тази публикация става дума за две мили дами, които познавам само задочно. Не сме се виждали на живо, не сме пили кафе заедно, нямаме общи спомени, не сме се карали, не сме учили в едно училище, нито сме работили на едно и също място. Но с отношението, емоцията си и това, което правят, имам чувството, че се познаваме отдавна.

Преди няколко седмици получих  пратка от Милена. Естествено, предположих, че може да е картичка. Но не и тази, която бях харесала в блога й. Тя е запомнила, че съм коментирала и решила да ми я подари. Не искам да се превъзнасям, но наистина ме трогна! Много! Ръчно рисуваното листо върху една от изящните й картички е като живо и украсява видно място вкъщи. Мисля, че няма да я прибера до следващата есен:-)
Миленка, продължавай с това, което правиш - има смисъл и кара хората да се чувстват щастливи и специални! Благодаря!
Другия мил жест получих днес. От Нана. Преди много време (повече от година) ми беше направила впечатление нейната торта от картон. Имах намерение да я сътворя за първия рожден ден на Мартина. Поинтересувах се за схемата на сглобяване. Тя ми изпрати чертежа и размерите, но ми се стори адски трудна и честно казано, отказах да се напъвам.
Преди няколко седмици пак стана въпрос за тази торта и тя ми предложи да ми изпрати готовите шаблони, аз само да я сглобя и декорирам (само! - все едно е лесно:-)))
Днес получих пратката от Нана (да живее Royal Mail - бързи като светлината!). Бях точно като малко дете - нетърпелива и любопитна, с Мартина до мен - още по-малко дете, още по-нетърпелива и любопитна. Ето какво открихме вътре (при всяко отваряне на плик или пликче, Мартина възкликваше "Уау!", "Ах!" и "Ай!")

Прекрасна, прекрасна картичка! Нана, харесвам много нещата ти на снимки, но на живо, с всички тези детайли, кантове, елементи и аксесоари е просто приказна! Надписана с мило пожелание и харектерното за Нана чивство за хумор:-)
С печата на Нана

Помислена и до най-малкия детайл

Разноцветни котета за украса на тортата. Мартина толкова се впечатли, че 1 час след това  повтаряше "Коте, коте!":-)

Кутийка. Не. КутийкаТА! Изящна, весела, цветна, гледам я през 5 минутиВ кутийката - две чудни филцови шноли ( филцът е един от любимите ми материали ever!)
На снимката е една, защото бъдещата рожденичка набързо отмъкна другата и остана с нея до края на деня:-) Нана, помисли и за такава линия в работилницата!;-)


Снапшот - с моя гланц за устни, белегът от падане под лявото око и естествено новата шнола!

Момичета, само едно ще кажа, за да не се прехласвам повече - направихте ни много щастливи!Благодаря!

13 коментара :

Maya Velcheva каза...

Страхотни идеи и реализация :) Браво на момичетата!

Dani каза...

Прекрасни подаръци :)
А малката Мартина е прекрасна !
Да е жива и здрава!

Флор каза...

Много мил и трогателен жест. И много красиви джунджурийки (любима дума за малки красоти). А дъщеря ти е просто бонбон!

Milena каза...

Мария,не знам какво да кажа. Аз съм трогнатата в случая. Трудно ми е да опиша емоциите си...
"Благодаря" за момента изчерпва доста от това, което искам да кажа.

Нана ти е изпратила страхотни неща. И аз съм от щастливците,зарадвани от Royal Mail:)

Мартинка е прекрасна!

Бъдете здрави!

Диди Б каза...

Красота от първата до последната снимка!

Nana каза...

Подписвам се под думите на Миленка и малката е божествена! Не съм сигурна, че думата е подходяща за такова малко и красиво дете, но пък е първата и единствена в главата ми, когато я погледна на снимки.
Чакам тортите! :)

Станимира каза...

Мария, очите ми отидоха в подаръците ви. Така старателно помислени и изпълнени. С толкова търпение към детайла. Поздравления и за трите ви, oops, за четирите ви :) и приятни приготовления за празника!

kathryn каза...

Перфектните неща на Нана идеално подхождат на малката сладурана!

LaMartinia каза...

Майа, Дани, Флор, Мира, Катрин, благодаря ви!
Нана, Миленка, наистина много ни зарадвахте!:-)

Kras каза...

*Страхотни красотийки си получила от Нана и Миленка*

Daniela Dineva каза...

Мария,
малката е толкова прекрасна. Прелестна е с тези черни като маслинки очи, много хубава :)))

А за гостенките, нямам думи. Творят чудеса от хартия, конци и цветни неща. Творци без граници. Поздразления за прекрасните подаръци :)

Савина каза...

Здравей Мария, твоето прекрасно детенце и невероятно красивите творения на Миленка и Нана заредиха с настроение и широка усмивка цялата ми седмица, започвайки от неделя:)Пожелавам на всички да зареждате околните с толкова позитивна енергия и красота. Мисля, че най-голямата награда за труда на Миленка и Нана е била възторжената реакция на малката Мартина и нейните големи усмихнати очички!

LaMartinia каза...

Крас, така е:-)
Дани, благодаря ти, много си мила!
Савина, благодаря. Нана и Милена наистина зареждат с положителна енергия. А Мартина беше толкова щастлива!:-)
Поздрави на всички!

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |