"Слънчогледовите" четки

четвъртък, 11 февруари 2010 г.

Получих тези прекрасни четки за рисуване, 18 на бр., като верен клиент с бързи реакции на магазин "Слънчоглед". Само формата им и чудният ленен калъф са като картина. Цветът на дървените дръжки и ленът ми напомнят за плаж рано сутрин - леко хладен, преливащ в топлината на слънцето...
Изчаквам удобен момент и удобно вдъхновение, за да им направя премиера - за рисуване, за боядисване, за декупаж, каквото дойде.

Обичам красивите предмети с красива функция...
Достойна компания за тях - Chambao - Ahi estas tu

http://www.youtube.com/watch?v=D8rn4U9wP1Y

Old spirit/New spirit: Миналото

четвъртък, 11 февруари 2010 г.

Бюфетът! Открихме го изоставен от предишните собственици, безпризорен, мръсно кехлибарен, облепен с "Работническо дело". Влюбих се във фрезованите му дръжки и заоблени ръбове. Премахнахме горната част и оставихме основната долна. Обработката му отне около месец и нещо - поради неопитността ми в този тип преобразяване, поради известни разногласия за новия му облик и най-вече поради 7-8-9 -месечният ми корем:-)) Завършихме го 1 седмица преди триумфалното появяване на Мартина.


Сега събира смирено дискове, всичките ми материали за скрапбукинг и още един куп вещи - в знак на благодарност, че го прибрахме, изтупахме и облякохме в бяло!:-)

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |