Spring ballet

петък, 19 февруари 2010 г.


Днес пролетта се показа. Рано й е да излиза, но надникна да провери какво е положението. Във въздуха има някаква особена енергия - зелена, цъфтяща, пърхаща... Един от тези дни, в които всичко ти се струва правилно, точно, на мястото си, красиво и оправдано. Ще се постарая да се възползвам:-)


Melody Gardot - Over the rainbow http://www.youtube.com/watch?v=x_a5SM6OpeQ

Walking in my shoes

петък, 19 февруари 2010 г.


 

Тази публикация посвещавам на любими мои обувки. Имам ги от няколко години, но ги обувам рядко, не знам поради каква причина. Удобни са, въпреки високата извивка и оскъдната каишка. Не са точно мой тип, обожавам сандали, но рядко купувам такива с блестящи елементи. В тези обаче се влюбих от раз. Кракът с тях изглежда безумно дълъг, а прасецът се извайва незабавно.Държа да отбележа, че се изключвам категорично от "маниачките на обувки". След Имелда Маркос и Селин Дион, всички внезапно станаха такива:-))) От цялостна визия, обувките ще са последното, което ще избера. Но имам любими, които ми напомнят места и хора, както парфюмите и музиката... Новата обувка, колкото и да е красива, е лишена от съдържание. След 1-2 обувания вече има дух в нея. Вещите са по-стойностни, когато ги свързваме с някаква история или спомени. Така е и с обувките...

Тези стават перфектно за танци - изпитани са успешно! Не са в сезон, но не се знае дали някой от оставащите февруарски петъци няма да изпробвам как се държат в зимни условия, хаха.


Желая ви чуден петък и още по-хубаво "proseguimento" , както казват италианците, "продължение" - на танците, на петъчната вечер, на уикенда!;-)


Задължително за петъчно слушане. Вече не е актуален хит, но ми е любима:

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |