COSMOPROF Bologna 2010

вторник, 20 април 2010 г.

Официален сайт: http://www.cosmoprof.com/
Фотографии: В. Петков

COSMOPROF e най-голямото изложение за козметика, фризьорство, парфюмерия и всичко свързано с продуктите и процедурите за красота - апаратура, консумативи, аксесоари, оборудване, иновации и тенденции в бранша. Освен в Болоня, се провеждат и Cosmoprof Asia (Hong Kong), Cosmoprof North America (Las Vegas), Guangzhou International Exhibitions Ltd (Guangzhou), BeautyEurasia powered by Cosmoprof (Istanbul).
На огромна площ всяка година в продължение на 4 дни Болоня се превръща в домакин на хиляди международни изложители от всякакъв ранг, мащаб и известност, които представят нови технологии, продукти, линии и тенденции за предстоящи сезони. Авангардни нови съставки, революционни терапии и новаторски козметични процедури се представят като спектакъл и шоу, с помощта на известни модели, актьори и изтъкнати фигури от бранша. Многобройните павилиони са разделени по видове: коса, маникюр, парфюмерия, СПА, органична козметика и др. за улеснение на посетителите. Организиран е специален транспорт от центъра на Болоня до панаирното градче в околностите. Четирите дни са богати на събития - лекции, гостувания на известни коафьори и световни звезди от шоубизнеса, презентации на отделни брандове, демонстрации и обучителни семинари, пресконференции, срещи и интервюта с журналисти.
С няколко кадъра не би могло да се пресъздаде цялото пъстро множество от изложители и посетители на изложението, но все пак:-)
Proudly designed by | mlekoshiPlayground |