Smashing BON JOVI at The O2 arena London

четвъртък, 24 юни 2010 г.

Случайно слязохме на спирка North Greenwich, случайно завихме към The O2 Arena, случайно две момичета с билети ни поискаха огънче, случайно ги попитахме къде отиват, случайно беше 6 без 20 и случайно 8-ият поред концерт в Лондон на Bon Jovi започваше след 20 минути. Само се спогледахме и след 5 минути се озовахме с 2 билета в ръце. Ама толкова са хубави случайните неща!:-)
Залата е грандиозна и перфектно организирана, от съхраняването на камерите, до взимане на метрото обратно. Как си мечтая за такова място в България. Ех...
Bon Jovi влязоха само с 5 минути закъснение и ги посрещна бълващ рев. 8 концерта при пълна зала, оставаха още 4, част от The Circle Tour. Някои от публиката идваха за 3-4-ти път. И четиримата са грандиозно талантливи, адски добри в това което правят, изключително чаровни, усмихнати и погълнати от музиката си. Професионалисти от главата до петите. Свириха перфектно, раздадоха се на максимум и публиката им се отблагодари подобаващо. 2 часа концерт с близо 40 минути бис! Излизаш прегракнал, смазан от кеф и щастлив:-)
Извинявам се за лошото качество на снимките от залата и клиповете, но телефоните толкова си могат;-)
Proudly designed by | mlekoshiPlayground |