Wedding story

вторник, 29 юни 2010 г.

Прекрасно място, мил ритуал, забавно тържество и чаровни красиви младоженци! Чак да му се прижени на човек:-))Споменах в предишната публикация, че не обичам особено сватби. Обикновено тромави процедури, шумен ди-джей, безразборно смесени ритуали, безвкусно меню, отегчен персонал и стегната атмосфера, преминаваща постепенно в запой. Не и в случая!
Вече разказах за кокетното градче. Кратко и трогателно подписване, завършило с италиански сладолед за всички гости. Уютен ресторант с прекрасна градина. Хапки и канапета с коктейл от бара за начало. Приветливи, мили и общителни гости. Красива, елегантна, цъфтяща булка и трогателно разчустван и влюбен младоженец. Парти без напрежение, строга последователност и безкрайно заседяване по маси. Много настроение и любов във въздуха. Последваща безумно вкусна вечеря на бюфет в два задушевни салона с дискретна музика. Умопомрачително печено прасенце (наистина!) с разнообразни гарнитури и салати. За десерт страхотен чийзкейк, мус с плодове и няколко вида сирена. Не знам дали заради еуфорията и атмосферата, но бялото вино ми се услади доста, забелязах, че и на останалите гости ;-) Конфети и фотоапарати за еднократна употреба на масите за инцидентни снапшотс. Умерена декорация на масите и помещенията. Зашеметяваща торта от http://www.thelovelylittlecupcakecompany.co.uk/ - със стандартна горна част и останалите етажи от изящни къпкейкчета в различни декорации и вкусове. Накрая естествено танци, нямаше гост, който да не се отчете на дансинга, което рядко се случва на такова мероприятие.
И най-главното - влюбени, щастливи и развълнувани младоженци, на които, сигурна съм, им предстоят мнооооооого хубави моменти като този!А и още по-хубави!:-)
S&J, беше прекрасна сватба и то именно заради вас!xxxx
Proudly designed by | mlekoshiPlayground |