Sands of gold and ...babies:-)

петък, 2 юли 2010 г.


Най-често споменаваната дума през последните 1-2 седмици е море. Море?Море! Море... Влизаме в сезона, когато всеки втори въпрос е "Ще ходиш ли на море?" или "Как беше на морето?".
Неизбежно човек установява, че с деца на море е маааалко по-различно от обичайното. Миналата година Мартина беше много мъничка и двукратното море се изчерпваше с разходки, хранене, спане, съвсеееем малко плаж и почти никакво плуване. Беше едва на 5-6 месеца, имаше страх от водата, слънцето, пясъка, мъкнехме количка и 100 000 други принадлежности, сутрин докато се натъкмим и приготвим, ставаше време да се прибираме. Изобщо малък бебешки хаос!
Но това лято със стабилни малки крачета, любов към водата и страст за пресипване и преливане в кофички, нещата ще изглеждат по съвсем различен начин. Е, гоненето из плажа ще е неизбежно, психически се опитвам да се подготвя, но знам, че ще е тежко:-))Иначе сме снабдени сме с всички необходими принадлежности - от слънцезащитния 50+ бебешки лосион, до всички видове лопатки и форми за пясък. И естествено, сандали и шапки. В тон с актуалните златисти отенъци и естествени земни цветове, дефилето ще е сигурно:-))

Шапка и сандали: Baby GAP
Proudly designed by | mlekoshiPlayground |