Пикник

четвъртък, 8 юли 2010 г.


Миналата събота си направихме пикник. В парка. Южния. Е, без специална кошница и бутилка вино, все пак не сме пикник професионалисти. Одеяло обаче бяхме предвидили. И сандвичи с бира. Аматьори, следващия път ще подходим по-сериозно;-) Мартина през цялото време се забавляваше събувайки сандалите и чистейки от крачетата си въображаем пясък.

Пожелавам ви забавен петък и палав уикенд!:-)Old spirit/New spirit: английска роза

четвъртък, 8 юли 2010 г.

Навсякъде където се разхождам, независимо от мястото и момента, държа да посетя живописно пазарче с вехтории или антикварен магазин. Не лъскав антиквариат с безумни цени, а места, на които човек може да порови и да намери своя собствена находка и съкровище.
В този огромен магазин в Стамфорд можех да остана поне един цял ден! Имаше такъв избор, че направо да ти се завие свят - от мебели и музикални инструменти, през картини, съдове и прибори, до бижута и скъпоценности. Няколко зали, в които можеш да обикаляш до безкрай. Всичко подредено по видове, с обозначени цени и описание на предмета.Моята находка беше тази малка порцеланова кутия от началото на ХХ век, в прекрасни цветове и рисунък, с изтъркани ръбове и изящна форма. Прекрасна! :–)Antique centrе, Stamford

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |