LaMartinia на гости на ideendom.com

четвъртък, 4 ноември 2010 г.

ideendom е един от любимите ми български сайтове за интериор. С прецизен подбор на идеи, красиви фотографии, добре структурирани раздели и полезна информация, може да бъде източник на вдъхновение за всеки, който обича да реновира, декорира, трансформира и освежава дома си. С дизайнерски мебели, модерни иновации или семпли собственоръчно изработени детайли - няма значение, важна е идеята, вдъхновението и удовлетворението от уникалното интериорно пространство.
Най-неочаквано за мен създателката на този чудесен сайт ме покани да участвам с наскоро сътворените от мен неща. Оказа се, че имаме и доста общи интереси. Е, сигурно се досещате, че не се колебах много дали да участвам.
Роси, благодаря за вниманието и точността, за мен беше удоволствие!

Публикацията ТУК

Bungee!!!

четвъртък, 4 ноември 2010 г.

Тези, които следят редовно блога знаят, че бънджи скока беше подарък за рождения ден на Любимия. Бях готова ако той не прояви желание, да се метна аз:-)) Но пък на него взе, че идеята му хареса! Избрахме си дата, сменихме ваучера от Клисура за Витиня (ниско му била Клисура, хаха) и се настроихме - аз за сеир, той за скок. Домъкнахме видео и фото техника, за да запаметим момента. Снимахме се и преди скока (малко черен хумор - за всеки случай;-)
Мостът на Витиня вибрира силно от преминаващите камиони и почти имитира ефекта на въжения мост. Като прибавим и 115 м. височина си става леееко страшно. Лично аз нямам фобия от високо, но ми се подкосиха коленете.
Имаше около 30 желаещи за скок, уцелихме чудно слънчево време, никаква мъгла и дъжд.
Бързо минава редът, дойде време и Любимия да скача. Въжета, тежести, кратка инструкция и хайде! От вълнение пропуснах най-важния кадър - когато тялото е в най-висока позиция, но така пък ще имаме повод за следващи скокове. Задължително другия път се мятам и аз:-) Инструкторът похвали нашия човек, че е с най-добрия скок за деня. Друго си е да те потупат по рамото! Важното е тялото да е стегнато и да се оттласне максимално напред от ръба.
Не бил силен адреналина, сподели Любимият, нищо работа. Е, да но след като се прибрахме спа непробудно около 3 часа:-)))
Отгоре нещата изглеждали дребни и незначителни, а най-важни били секундите полет. Ще проверя непременно дали е така, лично!
Proudly designed by | mlekoshiPlayground |