Гастрол: гостува Радостина/79 ideas с "Понеделник в лилави нюанси"

понеделник, 14 февруари 2011 г.

Гостенката ми днес, Радостина, е като фея. Тя е графичен дизайнер и живее в Прага. Твори и показва красиви и ефирни неща, с много финес, лекота и любов. Човек си я представя винаги облечена в розово, усмихната и обгърната в благоухания, с малка вълшебна пръчица и дантелени обувки. Като прибавите и русите й къдрици, картинката става съвсем пълна:-)
Всеки ден в блога й дефилират чудесни интериорни решения, идеи за оформяне на пространството, празнични декорации, вдъхновяващи акценти и малки изящни предмети. В 79 ideas  можете да откриете цветя, ръчно изработени аксесоари за дома, изящно поднесена храна, идейни съвети и вдъхновения от целия свят и мрежата. Радостина определено умее да вдъхновява и да акцентира върху красивото, ще се убедите и вие, надниквайки в блога й: http://www.79ideas.org/
И тъй като днес е Денят на влюбените с удоволствие ви представям невероятното електронно списание по случай празника, което Радостина е сътворила. Няма нужда да го описвам, направо го вижте, в български и английски вариант!
Радостина, благодаря ти за участието и ти пожелавам все така да омагьосваш в розово! Е, в случая в лилаво;-)
На всички вас пожелавам чудесен празник днес! Независимо дали сте влюбени или не, дали обичате вино или не - важното е да си създаваме поводи и да ги изживяваме качествено!
Proudly designed by | mlekoshiPlayground |