Гастрол: гостува Роси/ideendom.com с "Финландия"

неделя, 6 март 2011 г.

 Сигурно си спомняте, че преди време имах любезна покана от Роси да й гостувам с  мои DIY проекти. Е, днес имам удоволствието тя да е мой гост!
За мен ideendom, на който Роси е автор, е един от най-свежите и идейни български сайтове за дизайн и интериорни решения. Гарантирам ви, че дори с едно "прелистване" на рубриките и разделите, в главата ви ще нахлуят куп идеи как да оцветите, промените или оформите пространството около вас. Вдъхновения изскачат от всяка публикация, снимка и информация. Ненатрапчиво, само като предложения. Новини от актуални изложения, тенденции в цветове, материи и форми, идейни акценти и ръчно изработени детайли - всичко в името на приятното прекарване и естетичния комфорт. За някои от нещата си казвате "Ама как не съм се сетила досега, съвсем елементарно, а толкова красиво и ефектно!". Да, понякога оригинално оформените помещения не са въпрос на дълго планиране и крупни финанси, а зависят изцяло от нашето въображение и точните източници на вдъхновение.
В този материал Роси ще ни разкаже за Финландия - слабо позната у нас страна, очевидно пълна с интересни неща. Благодаря й сърдечно за участието и й пожелавам да не спира да обръща внимание на красивите неща около себе си!


ideendom.com - предупреждавам, че пристрастяването е неизбежно!
Proudly designed by | mlekoshiPlayground |