Гастрол: гостува Ани/Annie`s Artbook със "Саратога Спрингс"

неделя, 13 март 2011 г.

Блогът на Ани, Annie`s Artbook, беше един от първите, които ми направиха впечатление в интернет пространството. Добре подреден и изключително разнообразен на теми, пълен със съвети, идеи, обяснения, разкази, събития и какво ли още не! Представях си Ани като многоръката Шива, балансираща със сто неща в многобройните си ръце:-) Оказа се изключително приятна млада жена с чудесно семейство и десетки хобита - справя се еднакво добре с моделиране на торти, скрапбукинг, рисуване, готвене и куп други занимания! Участва в многобройни инициативи, базари, форуми, тематични мероприятия - и реално, и виртуално.
Решихме гостуването да е посветено на местата, които тя харесва, които я вдъхновяват и са на една ръка разстояние. Приятна разходка!
Ани, благодаря ти сърдечно за участието и ти пожелавам непрекъснато вдъхновение по всички флангове!
http://www.anniesartbook.com/

____________________________________________________________________________

Когато Мария ме покани да и гостувам се замислих какво мога да покажа, което да е интересно и оригинално за нейните читатели и същевременно различно от това, което обикновено публикувам в собствения си блог Annie's Art Book. Когато преди почти 4 години го започнах,  не съм и предполагала, че ще имам толкова много виртуални приятели, които ще знаят толкова много за вдъхновението и уменията ми, но ще знаят толкова малко за самата мен. Благодарение на Мария реших да направя една виртуална разходка в района, където живея, като ви покажа интересни моменти от изминалото лято, както и мои любими места.


САРАТОГА СПРИНГС

Саратога Спрингс е едно колоритно и кокетно туристическо градче, където всеки може да намери по нещо интересно, като започнете от безбройните атракции и занимания за децата, конни надбягвания и хазартни зали за възрастните, европейски стил заведения за хранене, фестивали, концерти, изложби и стигнете до уличните музиканти и артисти.
Proudly designed by | mlekoshiPlayground |