Гастрол: Тони/Творения и вдъхновения с "Колко е важно да ... имаш хоби"

понеделник, 28 март 2011 г.

Днес в Гастрол имам удоволствието да ви представя един изключително позитивен, точен и лъчезарен човек. Ще кажете, че пак изпадам във възторжени излияния за гостуващия. Няма и как да бъде по друг начин - наистина харесвам хората, които каня и освен с хубави думи и добро чувство, няма как по друг начин да ги презентирам:-)
Тони прави картички. И скрапбук страници. И снима. И умее да разказва. И да убеждава. И още куп други неща. Но по-важното е, че всичко прави с хъс, желание и любов. И успява да внуши това и у другите. Няма да ви обяснявам колко харесвам нещата, които твори, вие сами ще ги видите в публикацията и със сигурност ще се влюбите в тях! С малко количество елементи, премерен минимализъм, чудесна композиция, съчетание и красиви акценти успява да превърне парчетата хартия в емоция. Получава й се с абсолютна лекота!
Тя е и човекът, който ме запали за фото проекта "365 дни", казвала съм й колко съм задължена за това. Подхожда към всичко с внимание, топлота, стил и страст. Зарежда и страниците на блога и читателите си със същото. Винаги е пълна с нови идеи и проекти.
Приятно ме изненада и материалът й за днешното гостуване. Бяхме се спряли на друга тема, която тя замени в последния момент за този чудесен и въодушевяващ текст, под който се подписвам с две ръце.
Тони, благодаря ти от сърце за участието, позитивизма и слънчевата енергия, която раздаваш!Тук можете да откриете творенията на Тони - Творения и вдъхновения
Proudly designed by | mlekoshiPlayground |