Американски палачинки с малиново масло

петък, 29 юли 2011 г.

Все пак реших да публикувам и тук новите рецепти от рубриката ми в "168 часа" за тези, които не го четат или нямат възможност да си го купят. Така или иначе е въпрос на копи/пейст, а и вече рядко публикувам рецепти в блога и така ще се запълни тази празнина.

Тази рецепта можете да спретнете още този уикенд!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Американски палачинки с малиново масло

  Палачинките са позната класическа закуска, която по света съществува в дестки разновидности, размери и интерпретации. Солена или сладка, пухкаво дебела или елегантно тънка, завита на руло или триъгълник, с пълнеж или топинг, гарнирана или семпло самостоятелна – изборът е богат и зависи до голяма степен от фантазия на този, който я приготвя или консумира.
  Фини до прозрачност във Франция, карамелизирани и на апетитни парчета в Германия и Австрия, с добавка от сладко вино в Унгария, с кисело мляко в Русия, с канелена захар в Африка, гарнирани с лимонов топинг в Англия, дунапренено меки в Северна Америка или пикантно подправени в Азия  - палачинките са универсални, лесни за приготвяне, подлежащи на  импровизация, трудни за объркване и безумно вкусни.
Proudly designed by | mlekoshiPlayground |