Гастрол: Роси/Сладка хапка с " Mamma mia и една къпана питка"

вторник, 6 септември 2011 г.

С огромно удоволствие подновявам тази рубрика. От началото на създаването й гостувалите са 46! 46 интригуващи, интересни и забавни материала, зад които стоят също толкова интригуващи, интересни и забавни автори. Щастлива съм и им благодаря, че всички те присъстват на страниците на този блог и че направиха рубриката толкова разнообразна, богата и вдъхновяваща!
Днес ми гостува Роси, или известната в блог пространството като Сладка хапка. Въпреки че се запознахме лично едва преди 2 месеца, мога много да ви разкажа за нея. Очарователна, сладкодумна, жена с мноооого сериозна професия и чудесно чувство за хумор. От онзи рядък и мой любим тип хора, които колкото и сериозни неща да вършат, никога не се взимат прекалено насериозно. Роси освен автор на блога " Да загладим косъма" е и "автор" на три прекрасни деца. Как жонглира с тях, работата, кулинарията, пътуванията и разни други хобита само тя си знае, но определено й се получава.
В момента Роси ни чете от една Виенска тераса в компанията на ароматен щрудел. Искам да й благодаря за забавния и поучителен разказ и да й пожелая много вдъхновяващи места и неща занапред!
Блогът на Роси е на адрес: http://sladkahapka.blogspot.com/

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |