Гастрол: 14 жени и техните гардероби

понеделник, 26 септември 2011 г.

   Този понеделник ми гостуват 13 жени (изключвам себе си), които бяха така любезни да отворят гардеробите си и да отговорят на няколко кратки въпроса относно това какво обичат да носят, защо го носят, как възприемат дрехите и собствения си стил.
   Защото дрехата далеч не е просто парче плат, а е и начин на възприемане на света, философия, гледна точка. Добрият вкус често не е просто да влезеш в хубав магазин и да купиш нещо, което със сигурност ще си отива. Добрият вкус е да съчетаваш, смесваш, импровизираш, да миксираш на пръв поглед несъвместими неща, да създаваш емоция и образ.
   На ръба на всеки сезон обикновено има лека липса на въображение и неизменната реплика "Няма какво да облека". Затова се надявам се тази публикация да послужи като вдъхновение, подсещане, идея. Всеки ден можете да измисляте отправна точка и да подчинявате времето на своята собствена история, на филм, песен, муза, идол, на определена епоха или любима книга. Достатъчен е малък аксесоар, ново ухание, шапка, знаково бижу или ретро препратка. И най-вече много смелост. Не всички ще ви разберат, не на всички ще им хареса, но със сигурност ще ви даде свобода и нов поглед!

Благодаря на всички, които взеха участие в анкетата, пожелавам им много вдъхновение и ежедневни попадения, във всеки смисъл на думата:-)

С кликване върху всяка една от таблиците, се отваря по-голям четлив размер.
Сетове: www.polyvore.com
* casual/ кежуъл в текста не фигурира с български еквивалент поради липса на адекватен такъв, най-общо се разбира "ежедневен, небрежен начин на обличане и мислене, съчетаващ разностилови елементи"
** джинси/jeans - на български известни под името "дънки" - изделия от деним

Black and Brown


Where The Streets Have No Name

-Wade


Untitled #195

Paris


Blue pants for autumn


spring is here :)

Welcome Fall!!!

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |