Гастрол: Магдалина Генова/Гладната акула с една есенна нормандска рецепта

понеделник, 24 октомври 2011 г.

   Магдалина е част от емблематичния "Нож и виличка", който се вихреше из интернет пространството докато повече (да не кажа всичките) от сегашните кулинарни блогове бяха просто аромат в чинията. За съжаление започнах да го следя малко преди да преустанови дейност. За радост, се мултиплицира в два отделни блога. Единият от които - "Гладната акула". Харесвам го, защото приема храната като удоволствие, а не просто като необходимост. Защото е прям и списван без излишни претенции и опити за надскачане. Защото уважава домашно приготвената храна. Защото не се страхува да експериментира. Защото не се притеснява да си признае когато експериментите не са дотам успешни.
   Семпли, ароматни и вкусни неща с истински продукти, поляти с отиващия им алкохол, нови и интересни храни , идейни места, тематични събития (по които често се засичаме с Магдалина) - това е  най-общо"Гладната акула".

    Можете да проверите дали все още е гладна на адрес:http://www.hungryshark.eu/

   Отскоро се подвизава и в предаването на БНТ "Григорови - животът и други неща" със собствена рубрика, отново на тема кулинария. Не готви обаче, а разказва. Всяка събота между 9-10,30 ч.
  Магдалина е автор и на още един блог, на политическа и социална тематика - Нервната акула. Та, какво по-подходящо време за нейното гостуване от ден след изборите;-)
Proudly designed by | mlekoshiPlayground |