LaMartinia гостува на Annie`s artbook

четвъртък, 29 декември 2011 г.

  Едно гостуване, което се проточи доста време - докато аз напиша материала, после докато Ани го подготви за англоговорящите си читатели, година май стана:-) Важното е, че в крайна сметка е факт. Прочитайки го сега, бих го редактирала драстично, но пък тогава така ми е дошло.
 Много обичам София, почти колкото обичам да обикалям извън нея.. Понякога й се ядосвам, но това се случва и в най - добрите връзки;-)

Материалът: http://life.anniesartbook.com/2011/12/simply-maria.html

Благодаря на Ани за хубавите думи, направо се възгордях;-)

2011/2012

четвъртък, 29 декември 2011 г.

  Спокойно, няма да правя равносметки и разбор на годината. Само искам да пожелая весело посрещане на новогодишната нощ и да ви предупредя, че съм събрала доста материал - следете изкъсо www.lamartinia.com В последния месец блогът малко се поизмести към ФБ страницата си, но има и такива периоди.
  Очаквайте много нови, интересни и стойностни хора в Гастрол. Обмислях дали да не прекратя рубриката (или да я трансформирам), тъй като напоследък в доста блогове се появи подобна. Но реших, че почти две години живот, над 50 гости и фактът, че е едно от най-четените неща тук не заслужават такава участ. Всички материали могат да бъдат събрани в сборник, обещавам един ден да го издам;-)
  LaMartinia продължава да е  едно от от най-приятните ми занимания и това безкрайно много ме радва.
 До скоро! Не злоупотребявайте с алкохола, фойерверките, храната, равносметките, плановете и обещанията за 2012, оставете нещата на своя естествен ход и всичко ще се нареди;-)


Proudly designed by | mlekoshiPlayground |