Подкрепа за Рачо

петък, 30 декември 2011 г.

   Свързвам Испанската гимназия само с хубави спомени. Нашият випуск беше сплотен, разнообразен и забавен. Хубави и добри деца, които сега вече са големи хора, пак хубави и добри:-) Някои вече родители, някои не са сред нас, други живеят надалече, трети се върнаха отдалече. С голяма част от класа и випуска поддържаме контакт, организираме срещи, не се забравяме, доколкото времето и ангажимените ни позволяват.
  Сега един от нас, от същата тази Испанска гимназия и същия този випуск има нужда от помощ. Рачо Колев, спортен журналист от sportal.bg, влюбен  в баскетбола, се разболява внезапно това лято. Диагнозата е страшна, но той има желание и сили да се бори.
  По-долу копирам съкратена информация, банкови сметки и линкове към ФБ групата и сайта, създаден за Рачо от приятели.
Стискам му палци и му пожелавам да има куража да продължи да се бори до успешен финал!

На вас - весели празници!

ФБ група
Сайт

 Нашият колега и приятел Рачо Колев се разболя внезапно, и тежко. Диагнозата - Еритроцитна левкемия, тип М6. Много рядък вид. Засягаща червените кръвни телца. Рачо се нуждае от спешен курс на нова химиотерапия, а след нея - незабавна трансплантация на костен мозък.
 Лечението ще се проведе в клиниката „Джон Хопкинс" в Истанбул. Рачо се завърна от там преди дни. И потегля отново за там в понеделник....
Ден след Коледа. Цената на един курс химиотерапия е 25 000 евро. Цената на трансплантацията на костен мозък струва 150 000 евро.
Рачо и майка му нямат тези пари. Имат вярата, че Рачо ще оздравее и ще се върне при нас. Имат надеждата, че многобройните му приятели, които докато бе здрав гравитираха около него, черпеха сила, топлина и усмивки от заразителния му смях и необикновено присъствие, наистина са истински. Толкова истински, че да не го оставят сам точно сега.

Необходими са:
- 25 000 евро за химиотерапия
- 150 000 евро за трансплантация на костен мозък

Дарителските сметки на Рачо Колев:
Leva: BGN BG25 UNCR 7000 1520 3787 84
Evro: EUR BG74 UNCR 7000 1520 3807 15
USD: USD BG90 UNCR 7000 1520 3807 18

UniCredit BULBANK
Proudly designed by | mlekoshiPlayground |