H&M в България

четвъртък, 26 януари 2012 г.

   Най-накрая H&M в България! Със сигурност вече повечето от вас са разбрали, че откриването на първия магазин ще бъде в The Mall на 10-ти март.
  Вчера се състоя представяне на пролетната колекция в чисто новия PR showroom на марката. Цветовете - много бяло, свежи бонбонени, ярки плодови, дръзки комбинации. Материите - ефирни, нежни, метализирани, прозрачни, свободно обграждащи тялото.  Кройките - семпли, изчистени, удобни, секси, с ретро полъх. Аксесоарите - акцентиращи, приковаващи погледа, обемни бижута, тънки кожени колани, чанти-плик, бели очила, платформи.
  Свежо парти с представители на медиите и модната индустрия, стилисти, бивши и настоящи модели, модни блогъри, звезди. Чак се чудя какво правех аз там:-))Приятни хора в приятна обстановка.
  Набелязала съм си това-онова, смятам досещате се. До 10-ти март!

4 коментара :

Ирина Купенска каза...

Крайно време беше! Чакам с нетърпение :-)

Biliana каза...

Признавам си, че не ми харесват, но че са качествени. Преди няколко години си бях купила бельо от тях, с камъначенца блестящи, които - след редовно пране в пералня (понеже реших да го ползвам само за фитнеса), не са мръднали, а струваха общо сутиен и прашки някъде около 10 евро.
Имиджът им се вдигна само благодарение на Мадона и Виктор&Ролф.

Didi Bunova каза...

Много хубава новина :)
наистина качеството им не мърда...

Гисчо каза...

Доживяхме! Разнообразие на достъпни цени! Не че са безкрайно качествени, но наистина са толкова достъпни, че всеки може да си позволи да си освежи гардероба всеки сезон. След като всякакви знайни и незнайни вериги за какво ли не стъпиха и в БГ, най-накрая ще видим и H&M! Три пъти "Ура"!

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |