LaMartinia на 2 - едно изречение

понеделник, 23 януари 2012 г.

  На 14-ти февруари това място става на 2. Имам желание да го отбележа и чудейки се как, автоматично отхвърлих няколко възможности:

- да организирам игра с томбола -  маркетингов трик, който със сигурност работи за търговска организация, медия, фирма -производител, магазин, телевизионно предаване и др. подобни. Но този блог е личен и без претенции за горните, така че да го правя би било най-малкото странно.
- да принуждавам хората да харесват ФБ страницата на блога - който я харесва ще го направи и без призиви за солидарност и участие.
- да правя доклад колко хора са влезли тук, колко са стояли и защо. Статистиката, честно казано, не ме вълнува особено, за мен е достатъчно, че минавате от време на време.

  След половинчасово мислене ми хрумна следната идея: обща публикация, съставен от ваши изречения. За целта всеки от вас може да съчини едно изречение и да го публикува като коментар тук (може и анонимно) или във ФБ страницата под тази бележка. За мен остава удоволствието да ги събера в що-годе логичен текст, който ще публикувам на 15-ти февруари.
Не е нужно да са пожелания, хвалебствия или нещо свързано с блога - просто нещо, което ви хрумва, колкото и абсурдно да е то.
Чакам!

35 коментара :

Анонимен каза...

Всичко започна преди точно две години...обещаващо и усмихнато и оттогава това усещане,никога не ме е напускало,когато съм тук... :)

Tsveti Alexandrova каза...

Прекрасно мЯсто, кЪм което винаги се врЪщаш като у дома си..

Iva каза...

Харесва ми,чета редовно публикациите ти и ми въздействаш точно като "хапка" от невероятни аромати и усещания и "глътка" лек,градски и познат привкус :)

Leda каза...

Защото, ако си пожелаеш нещо много силно, то рано или късно ще стане реалност.

Maria каза...

В по-голямата си част случайните открития, са нещо страхотно!
Точно като това :)

Зорница М. каза...

Пъстър и разнообразен, а едва на 2 годинки :) Не ми се мисли какъв ще е на 5-6!

Valchen каза...

Тук се наслаждавам на хубави фотографии и на прекрасна храна за очите и душата!

Анонимен каза...

уют, кашмир, ванилия

fedora каза...

Хахах, трите тирета са точно в десетката - сякаш аз съм ги написала ;)

Ptirinha каза...

Интересно е, че случайно... на 14,02 си имала първия(реализиран) импулс за споделяне. Ние пък чакаме следващите публикации :)

Dani каза...

Изтънченост, изисканост и креативност :)

Ana каза...

Опитвам се от известно време да избягам от клишетата - пиша, после трия и така до безкрай, но май ще е нещо обикновено като попътен вятър, топли морски привечери, красиви залези, любопитни изгреви, уютни вечери и шеметни дни.

Еoc каза...

продължавай да пишеш :)

kathryn каза...

Знаете, къде да отидете, когато имате нужда от вдъхновение.

Анонимен каза...

Ужасна си. Просто невъзможна!!!! Имам работа до козирката, а проверявам с нетърпение блогa ти (и още един, за да съм честна) дали няма нещо ново. Току виж съм изпуснала нещо.
Всъщност...радвам се, че те открих. Толкова искреност и неподправеност има в някои от публикациите, че ме зареждат с позитивизъм и вяра в доброто за дълго.
Nikolina

Златина каза...

Отбих се и... забравих да си тръгна! :)

Анонимен каза...

Усещането,което ми създава е сравнимо с песен, която чуваш за първи път. Като всичко ново буди любопитство и те кара да тръпнеш в очакване. Но не след дълго се улавяш, че все по-често я слушаш и всеки път откриваш нещо ново. Чувстваш се като в онзи миг, когато си я чул за първи път, но не съвсем. Защото всеки път ти носи нова доза вдъхновение. Е, тази песен ми е сред любимите. Благодаря ти!

Анонимен каза...

За мен усещането е сравнимо песен, която чуваш за първи път. Като всичко ново буди любопитство и те кара да тръпнеш в очакване. Но не след дълго се улавяш, че все по-често я слушаш и всеки път откриваш нещо ново. Чувстваш се като в онзи миг, когато си я чул за първи път, но не съвсем. Защото всеки път ти носи нова доза вдъхновение. Е, тази песен ми е сред любимите. Благодаря ти!
Lanna

Jenny каза...

Бях ти написала много отдавна - като моя близка приятелка си, въпреки че не те познавам лично! Благодаря за прекрасните истории :)

rody каза...

Напоследък всеки втори е "криейтър" или "визионер"...но когато трябва да се свърши истински добре нещо се обръщам към хора като теб:)

Анонимен каза...

...шум в очите, вятър в ушите, море в косите...

Анонимен каза...

ZAZ - historia de un amor

КАТЕРИНА каза...

La Martinia с едно мартини и разпускане сред красота от снимки, идеи и социален живот...

Bety каза...

Аромата, вкуса и цвета на живота...

Lina каза...

Нежно,позитивно, едно такова .... широко усмихнато местенце с разперени за прегръдка ръце! Никога не се променяйте - ти и твоето местенце! Обичам ви!

Ирина Купенска каза...

Това местенце е като глътка свеж въздух...

Liliya Yordanova каза...

Благодаря за вдъхновението и всичко, споделено тук. Благодаря и за причината да крада мигове от работното си време, за да го прекарам в този блог. И накрая, малко тривиално, един цитат на Елинор Рузвелт, който се отнася до всички креативни, дейни и различни хора: "Правете това, което усещате в сърцето си, че е правилно… така или иначе ще бъдете критикувани. Ще ви заклеймят, ако го направите, и ще ви заклеймят, ако не го направите."

krasi_yo каза...

Прекрасното на Интернет е това, че докато сърфираш от сайт на сайт, от страница на страница, попадаш на свежи и интересни неща, които за секунди ти оправят настроението. Като този блог. И за радост в него има какво да четеш, да гледаш, да коментираш или върху какво да разсъждаваш, когато си уморен или смачкан.

Maria каза...

Уют и спокойствие :-) и много идеи ! Благодаря !

Вили каза...

А навън все още вали ... и е прекрасно!

di_ani каза...

Елегантност, стил и финес -
Благодаря за удоволствието, Мария!

мариана каза...

Уют и голяма чаша капучино.
Това ми изплува като асоциации, като се сетя за твоя блог!

Флор каза...

А защо заряза реставрирането на мебели? М?

Freja каза...

2 е една прекрасна възраст. Наздраве!

Equilibrium каза...

Вдъхновение примесено с багри и аромати, напомнящо, че животът е такъв какъвто сами си го направим. Малко цвят, чаша хубаво вино, салата от рукола с чери домати и настърган пармезан, спомен от детството и надежда за бъдещето. Благодаря ти!

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |