От известна марка бира се поинтересуваха от мнението ми за легедарния мъж у нас.
Първо въпросът леко ме обърка (мъж?легендарен?у нас?), после ми хрумваха всякакви клишета от сорта “да вярва в себе си”, “да отваря врати”, ” да поднася цветя”, ” да чете мисли”, “да пада на колене”, “да пее шансони”, “да пише поезия”, ” да организира изненади”, “да лети”, “да танцува степ”, “да спасява котки от покриви”, “да казва обичам те по 200 000 пъти на ден”, “да готви”, “да вижда в тъмното”  и всички други неща, които женските списания твърдят, че мъжете са длъжни да правят.
 А всъщност истината е далеч по-кратка и реалистична. У нас или по света, няма значение – легендарният мъж трябва да е смел. Ежедневно. Тогава не би имал нужда да си задава въпроса “Легендарен ли съм или не?”. Легендарно просто.

Comments

 1. Но всъщност легендарният е поредното кофти говедо. Единствената разлика е, че не можеш да го имаш, а само мечтаеш за лустросания облик, който феромоните ти са изградили за него. 🙂

 2. 🙂
  Мда, ако е прекалено лустросан, със сигурност не съществува. Натоварвме мъжете с прекалено много очаквания, не е редно:-)

 3. Големи очаквания и надежди, които се оказва че са плод на нашите идеализирани женски мечти… Мисля, че това което липсва на днешните жени е някой да ги подкрепя, винаги и безусловно, а за това трябва доста мъжка смелост.

 4. Момичета , има идеален мъж, просто трябва … да го родиш:)Аз вече го направих:)

 5. от всички писания по темата "легендарния мъж" твоето тълкуване най-много ми допада. аз бих се изразила по-хашлашки – да има топки 🙂 но в смелостта в ежедневието има нещо много кавалерско

 6. Легендарният мъж за мен е истински ценител… разбирай не само ценител на женската красота(цялостна и напълна), качествени дрехи, добри заведния/кухня, но Ценител на себе си като уникален и изискващ най-доброто за себе си индивид.
  Легендарният мъж няма комплекси.
  Той е ЕГОист – естет.

Write A Comment