Тема: за легендарния

вторник, 28 февруари 2012 г.

   От известна марка бира се поинтересуваха от мнението ми за легедарния мъж у нас.
Първо въпросът леко ме обърка (мъж?легендарен?у нас?), после ми хрумваха всякакви клишета от сорта "да вярва в себе си", "да отваря врати", " да поднася цветя", " да чете мисли", "да пада на колене", "да пее шансони", "да пише поезия", " да организира изненади", "да лети", "да танцува степ", "да спасява котки от покриви", "да казва обичам те по 200 000 пъти на ден", "да готви", "да вижда в тъмното"  и всички други неща, които женските списания твърдят, че мъжете са длъжни да правят.
 А всъщност истината е далеч по-кратка и реалистична. У нас или по света, няма значение - легендарният мъж трябва да е смел. Ежедневно. Тогава не би имал нужда да си задава въпроса "Легендарен ли съм или не?". Легендарно просто.

7 коментара :

Флор каза...

Но всъщност легендарният е поредното кофти говедо. Единствената разлика е, че не можеш да го имаш, а само мечтаеш за лустросания облик, който феромоните ти са изградили за него. :)

LaMartinia каза...

:-)
Мда, ако е прекалено лустросан, със сигурност не съществува. Натоварвме мъжете с прекалено много очаквания, не е редно:-)

Desika каза...

Големи очаквания и надежди, които се оказва че са плод на нашите идеализирани женски мечти... Мисля, че това което липсва на днешните жени е някой да ги подкрепя, винаги и безусловно, а за това трябва доста мъжка смелост.

traiana каза...

Момичета , има идеален мъж, просто трябва ... да го родиш:)Аз вече го направих:)

inredningsvis.se каза...

I really like your blog:) great pics and so much inspiration...I wish you a lovely week.
LOVE Maria at inredningsvis.se

Ana каза...

от всички писания по темата "легендарния мъж" твоето тълкуване най-много ми допада. аз бих се изразила по-хашлашки - да има топки :) но в смелостта в ежедневието има нещо много кавалерско

princess Zvezdichka каза...

Легендарният мъж за мен е истински ценител... разбирай не само ценител на женската красота(цялостна и напълна), качествени дрехи, добри заведния/кухня, но Ценител на себе си като уникален и изискващ най-доброто за себе си индивид.
Легендарният мъж няма комплекси.
Той е ЕГОист - естет.

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |