Торба за пазар

сряда, 18 април 2012 г.

   Може би си спомняте платнените торбички от едно време или мрежичките и кошниците, които са толкова актуални сега. Всички те се завръщат лека-полека. 
  Вчера в един от хипермаркетите ми предложиха найлонова торбичка "под наем". Взимаш срещу 5 ст. и после връщаш в магазина за рециклиране. Не съм съвсем убедена, че ще бъде направено, така че предпочитам да нося моя торба. От плат.

От Little Birdie

Снимка: Little BirdieМожете да я носите в голяма чанта, или закачена от външната страна на малка (има приспособление за това). Изработена е от непромокаем плат и в изключително приятен десен. Прибира се лесно, може да се носи в ръка или на рамо.


Ако умеете да шиете, можете да си направете свой модел. Или да поръчате на някой.
Няма да победим найлоновите пликчета с една торба от плат, но все  от някъде се започва.

4 коментара :

Mariana Miteva каза...

Аз също от доста време минах на платнени, които с удоволствие правя, ето някои от тях http://mechtai.com/made-by-mama-mimi/2011/11/brodirani-eco-torbi-mem/

Fany каза...

Аз също разполагам с няколко подобни и от доста време ги предпочитам.:)

kathryn каза...

И аз отдавна съм минала на платнени.
П.П. Имам един не свързан с темата въпрос. :))
Правилно ли ми се е сторило, че магазин Гастроном и неговата собственичка бяха епизодични герои в "Черешката на тортата"?

welcomehomebeauty каза...

Мисля, че и на мен правилно така ми се стори. И то в деня, в който за пръв път влязох в сайта на Гастроном, много беше забавно :)

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |