Точки

сряда, 25 април 2012 г.

За да не задръствам стената във ФБ страницата на блога, реших да публикувам периодично линкове с неща в интернет или реалното пространство, които са ми направили впечатление или просто са ми харесали. Така и аз ще ги откривам по-лесно. Ограничения в темите, както винаги, няма. Всички заглавия са линкове към оригиналните публикации и източника.
Прекрасен фотоблог за градски живот, приятели, детайли, моменти, места. Разкошни фотографии и попадения! Светлана Стоянова, тенк ю за "спама".
Като ми пораснат фотоапаратът и самочувствието, обещавам да направя подобен блог. :-)  • Chelsea coffee shop

На Оборище, между Сан Стефано и Кракра открих малко кафене с чудесни сандвичи, изцедени на момента фрешове (имаше и от магданоз!), капучино, кроасани и други приятни неща. Точно срещу Докторската градина. За съжаление не открих сайт.


Великолепната рубрика на Design Sponge Living in:  Вдъхновен от известни филми стайлинг. В случая - Казабланка. Призовавам някой, който се занимава с мода/стайлинг/дизайн и снима добре, да направи подобен блог/рубрика.


За всякакви случаи - лесно и ефектно. Можете да ги направите от различни видове хартия, дори от вестник.


Обикновени бурканчета, декорирани и пълни с вкусни неща.


  • Източник - неизвестен, via Рене

От колелото до замъка - всичко одобрявам!

5 коментара :

florina каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
florina каза...

интересна рубрика ще следя:)

Rossitca каза...

Прекрасна е последната снимка, искам и аз да съм такава велосипедистка :-)

EL каза...

Страхотни попадения, някои и на мен са ми любими/например Design Sponge/:) Понякога и на мен ми се иска да бях поне посредствен фотограф, но уви не на всеки е даден този талант. Добрите фотоси са способни да предадат послания, също толкова добре колкото и една постановка или картина.
Пожелавам ти фотоапарата ти да стане още по-голям, макар че и сега снимките ти са уникални:)))
А имаш и интересна идея за вдъхновенията от старите филми, заемам се:)))
Поздрави и слънчева седмица!

FaithHealer каза...

Много точно казано!Селфитата и обядите/вечерите са ми любими. Относно забележителностите - ако снимката не е клиширана (не включва бутане на кулата в Пиза),пак ли попада в редиците на досадните класически фото сюжети?

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |