Мисия възможна

събота, 4 август 2012 г.


Подариха ми тази четка седмица след като се подстригах късо. Парадокс - като в онзи прекрасен разказ за гребена и каишката за часовник. Била вълшебна, твърдеше създателят й от опаковката  - разресвала лесно, не наелектризирала, не скубела. Мда, добре, сигурно - скептично се подсмихнах, представяйки си неистовите усилия и дълги увещания, които разменяме с Мартина докато я убедя да се среше. Всеки път при споменаване на думата *подстригване* изпада в ужас, иска косата си дълга, по възможност пусната и със сигурност оплетена. Скептично я извадихме и все така скептично пробвахме. Оказва се, че хората от опаковката  били прави - разресва лесно, не наелектризира, не скубе, не къса косъма. Е, не очаквайте да ви разреше дъвка от миналата седмица или коса, топната в мед, но достатъчно добре се справя с повечето казуси. И да - става и за оплетени кучета.

 *четка за коса от Tangle Teezer Bulgaria


3 коментара :

Toni каза...

И аз се сдобих с нея преди седмица - две и установих, че наистина разлика има - колкото и скептично да бях настроена в началото. На моята доста дълга и чуплива коса й се отразява чудесно. И между другото, разнася много добре продукти за коса - балсами и маски например.

Ana каза...

Като никога и аз попаднах в една щафетно-блогърска-игра – Liebseter Blog и като резултат си сред моите номинирани. Повече инфо тук: http://ankabanka.wordpress.com/2012/08/08/liebster-blog-award/ (моля не мятай тежки предмети!)

Мъх каза...

Честит имен ден!
Честит празник!

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |