All for Children

неделя, 14 октомври 2012 г.

Този блог е своеобразен дневник на това, което се случва с нас и няма как да пропусна снимките за  Grazia, в които участваше Мартина по любезна покана на екипа на списанието. Представената колеция беше All for Children на H&M, 25% от чиито продажби отиват във фондовете на Unicef.
Сесията се проведе в парка на Военна академия, само по себе си приказно и магично място. Като прибавим изключително забавните, прецизно изработени, идейни и удобни дрешки, чудесния екип на списанието и трите очарователни модела, получи се една неповторима есенна сутрин. В суматохата пропуснах основен и важен момент - първата целувка на Мартина, запечатана от обектива на Ели. Правихме балони, разказвахме приказки, обещавахме сладоледи, черпихме се със сокове и бисквити, викахме истерично, за да привлечем вниманието на децата, имаше малко сълзи, много смях и емоции. 
Мартина е изключително горда, показва на всички списанието и преди да стигне нейните страници пита задължително: "Готов ли си да ги видиш?". С нетърпение чакаме 18 октомври, когато колекцията ще бъде в магазините, за да се сдобием с обувките с лисица, роклята в цвят горчица и мечешките лапи и шапка!

Снимките са любезно предоставени от списание Grazia
Фотограф: Елена Ненкова
Стилист: Сирма Чаушева
Дрехи: H&M  All for Children
Модели: Мартина, Блага и Анастас
6 коментара :

Елена Чочкова каза...

Очарователна е!:))

Мъх каза...

И трите мишки са страхотни!!!!
А целувката..... истинска;)

Дани каза...

Големи сладкиши са и тримата! Супер фотосесия! :)

Dilyana каза...

Прекрасни снимки, изразяващи детското щастие - чисто и истинско :-)

Tania каза...

Чудесни деца,непринудени манекени!Чудесни снимки,професионална работа!

Miray каза...

Тези снимки ме очароваха напълно! Трогателни са тези чисти и съвършенни ангелчета!!!

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |