Събота късен следобед с Ради

неделя, 28 октомври 2012 г.

Един чудесен съботен следобед с Ради - толкова нежна, крехка, усмихната и естествена, в най-красивия период. 
Времето, макар и малко мрачно, беше с нас. Катерихме се, прескачахме огради, деца ни питаха по колко са балоните, които за малко да излетят безвъзвратно. 
Сладките са джинджифилови - специален подарък от Ради за Мартина (великолепни!). Аз пък й подарих тези снимки за спомен.
10 коментара :

Daeneris каза...

Ах, каква прекрасна фотосесия! Чудесни локации - любимият ми район! Разминали сме се за няколко часа явно:)
Красив модел и фантастичен фотограф! Браво,Мария!

Дани каза...

Това е един от хората, направил ми силно впечатление още в момента, в който посетих нейния блог. Страхотна фотосесия! Очарователна е и доколкото виждам, се намира в прекрасен период. Ради, пожелавам ти лека и безпроблемна бременност! :)

eva bor каза...

Страхотна фотосесия Мария! Ради е толкова хубава, изглежда много деликатна и лъчезарна! Страхотно настроение и любими места :)

Theodora каза...

Прекрасна фотосесия! Искам да попитам къде точно се намира красивата жълта къща? Много пъти съм попадала на нейни снимки в интернет и ми се иска да се разходя до там лично :)

Dani каза...

Чудесни снимки!
А сладките са толкова апетитни!!!
Поздрави, Мария!

Мъх каза...

Страхотно настроение!

Еoc каза...

страхотни снимки!

VioletCloudlet каза...

Есента, носи красотата на бременна жена, не мислите ли ? Като ги гледах и двете (като героини в твоя филм) не намерих разлика... Прекрасно е всичко!

dalia каза...

Прекрасни, прекрасни снимки...

Savina Hristova каза...

Жълтата къща или така наречената Къща с ягодите се намира в сърцето на София - ул."Сан Стефано"№6. За времето си е била една от най-красивите сгради в районът на Докторска градина, но за съжаление от години е подложена на разрушение. Всеки път, когато минавам покрай нея, я поглеждам с надеждата нещо да се е променило и да и е вдъхнало нов живот, но уви....
Мария, великолепни снимки и избор на главно действащо лице - Ради!Хубавият човек си е одухотворен, но и окото и ръката на фотографа са важни, за да могат да пресъздадат това в снимка! Поздравявам ви и двете!

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |