Коледни писма

сряда, 21 ноември 2012 г.

Първото писмо до Дядо Коледа по нейна собствена инициатива. Седна на кухненската маса с един жълт плик, който беше изнамерила отнякъде и със ситни движения и присвити устнички започна да изрежда . Основните са ясни, графа "разни други неща" е обобщаваща за внезапно появили се желания.Коледа си е Коледа, но върху плика напомня, че все пак преди това има рожден ден и не бива да пропускаме тортата и гостите. 


Не пожела да пуснем писмото, Дядо Коледа сам щял да дойде и да си го прочете. Всяка вечер преди да заспи го слага на видно място, за да не затруднява получателя в разхвърляната стая. 

6 коментара :

Таня каза...

Господи, наистина е благословия да имаш дете и истинска привилегия да го наблюдаваш и слушаш!!!

Dani каза...

Сладурана :)
Е, при такова писмо няма как да не изпълни Дядо Коледа желанията!

Snejana Mihailova каза...

Умно и предвидливо дете:) от рано се е приготвила с писмото,за да няма изненади и разбира се,че щом Коледата е вълшебена, Дядо Коледа трябва да може да чете и от разстояние

traiana каза...

Сладуранка! А писмото непременно пуснете на адрес Дядо коледа, лапландия, БГ пощи ще ви изненадат приятно,ако оставите и вашия адрес.

LaJolla каза...

След лего НЛО, хелипотер с мрежа за пуканки и куче-звезда всичко останало ми е приемливо! ;)
Тежко му и горко на Дядо ни Коледа!

Mira каза...

Браво на Мартина, така се прави! :) Таква моменти са ваистина страхотни и изненадващи, за съжаление отминават твърде бързо.
Няма начин Дядо Коледа да изпълни поръчката :). Хубав рожден ден с тортата и приятелките!

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |