Ново

четвъртък, 13 декември 2012 г.

С моята скъпа приятелка Светлана, която в момента развява естествено руси коси сред пуншове и виенска коледна украса, отдавна умуваме над общо начинание. През лятото мъглявата първоначална идея започна да се избистря с планове за есента, но поради десетките дини под мишниците ни и хаотично преместване в пространството, не успяхме с организацията. Отложихме го за зимата. 
Ето че зимата дойде и е време планът да бъде осъществен.  А планът е: онлайн списание. Няма да бъде насочено към конкретна аудитория или група, няма да съдържа в името си думите *момиче*, *жена*, *приятелка*, *дама* и други често срещани производни. Ще събира нещата, които харесваме и обичаме да правим, така както ги виждаме. Ще има снимки, текстове, идеи. Няма да има мото, слоган, концепция и цел, инструкции, съвети, сентенции  и изводи, просто ще сме си ние и ще споделяме. Така както смятаме за добре.
Предвиждаме първия брой в края на януари. В неделя е първата фотосесия, стискайте ни палци:-)

Фотография: Luis Ramón Marín, 1931

6 коментара :

Звездица каза...

Еха! Поздравям ви за идеята и двете!

Обожавам фотографиите на Светлана. И обичам блога на LaMartinia. А и липсата на рамки ми се струва много привлекателна за такова списание. Чакам с нетърпение да го видя и стискам палци вдъхновението да не ви напуска. : )

Kr. Raychinova каза...

Успех, чакам с нетърпение! Много ви харесвам и двете :)

Dani B. каза...

Успех и късмет ви пожелавам! Очаквам с нетърпение първия брой на списанието! Идеята ви е страхотна, сигурна съм, че реализацията ще е отлична (предвид това, което виждам, че правите в блоговете си). Поздрави! :)

Toni каза...

Страхотна идея и начинание! Имате подкрепата ми. Чакам с нетърпение първия брой. Сигурна съм, че ще е отличен.

Ralitsa Yosifova каза...

Стискам палци и очаквам с любопитство :)

miriams28 каза...

успехи в начинанието и с нетърпение очаквам резултата!
поздрави и успешна седмица

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |