Гастрол: Ана Динкова/Ana`s Handbag

понеделник, 9 януари 2012 г.

   Е, дойде време да подновя Гастрол след дългата пауза. С приятен, красив и мил гост - Ана Динкова. Някои от вас са чували за нея и чантата й (Ana`s Handbag), други са я засичали по различни събития, трети пък, които стават рано в събота, със сигурност са я мяркали по БНТ. Ана е изключително слънчева, усмихната, любезна и сладкодумна.
   Убедена съм, че първото впечатление зависи много от ситуацията и конкретната енергия, която витае. И понеже ние се запознахме на едно приятно винено събитие, сещате се, че няма как и впечатленията да не са приятни. Тя е от онзи тип жени, които мъжете искат да ухажват, а жените държат да имат за приятелки. Дотолкова уверени в своята женственост, че дръзват да използват мъжки елементи в облеклото си. Естествена и непринудена, енергична и любопитна към света - някои от качествата, които напоследък често липсват у повечето жени.
  Тъй като рубриката в Григорови - животът и други неща, която тя отскоро води, е свързана със стила, най-логично Ана попълни онази анкета, която преди време бях представяла като 14 жени и техните гардероби. И понеже със сигурност ще ви стане любопитно, можете да се прехвърлите на по-фриволната част от Ана - Ana`s Handbag, където ще ви разказва за модни събития, пазаруване, дрехи и разни забавни неща. В другия си блог пък, Ankabanka  ще става въпрос за по-сериозни и отговорни дейности като отглеждане на деца, семейни бюджети и готвене.
Можете да я откриете и във във ФБ

Сега е неин ред:-)

Снимки: Ана Динкова
 ________________________________________________________________________________

Име/псевдоним: Ана, Анкабанка, за малкото много стари приятели и близки хора - Анче

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |