Зимен Ню Йорк: втора част

понеделник, 23 януари 2012 г.

Обещаната втора част на зимен Ню Йорк.


Снимки: Божана Куртева
LaMartinia на 2 - едно изречение

понеделник, 23 януари 2012 г.

  На 14-ти февруари това място става на 2. Имам желание да го отбележа и чудейки се как, автоматично отхвърлих няколко възможности:

- да организирам игра с томбола -  маркетингов трик, който със сигурност работи за търговска организация, медия, фирма -производител, магазин, телевизионно предаване и др. подобни. Но този блог е личен и без претенции за горните, така че да го правя би било най-малкото странно.
- да принуждавам хората да харесват ФБ страницата на блога - който я харесва ще го направи и без призиви за солидарност и участие.
- да правя доклад колко хора са влезли тук, колко са стояли и защо. Статистиката, честно казано, не ме вълнува особено, за мен е достатъчно, че минавате от време на време.

  След половинчасово мислене ми хрумна следната идея: обща публикация, съставен от ваши изречения. За целта всеки от вас може да съчини едно изречение и да го публикува като коментар тук (може и анонимно) или във ФБ страницата под тази бележка. За мен остава удоволствието да ги събера в що-годе логичен текст, който ще публикувам на 15-ти февруари.
Не е нужно да са пожелания, хвалебствия или нещо свързано с блога - просто нещо, което ви хрумва, колкото и абсурдно да е то.
Чакам!
Proudly designed by | mlekoshiPlayground |