♥7 версии за любов♥: Дети

сряда, 8 февруари 2012 г.ДА СИ ВЛЮБЕН ПРЕДИ И СЕГА

От Детелина Калчева

Източник
   Усещането за любов е много променливо. То е почти непрекъснато в нас, под една или друга форма, но перспективата се мени.
  Като тийнеджър любовта беше единственото, което можеше да ми донесе спасение. Тогава, както се пееше в онази песен, нищо друго не можеше да ми се случи, освен да се влюбя. Животът изглеждаше скучен и блудкав, без сол и подправки. Възкисела туршия, която трябва да довършиш от срам пред домакините, но с цената на непоносими вкусово-рецепторни жертви. Бях във вечно търсене на искра, на нещо, което да ме събуди и разтърси да внесе цвят и да се занижат несекващи дни на безмерно щастие, поне докато изляза от тийнеджърския хаос.
  Любовта трябваше да ме връхлети от пръв поглед и след това да премине в дълбоко чувство, което в представите ми траеше с години и никога не угасваше. За мен важеше с пълна сила поговорката „любовта ръжда не хваща”. Наум се разделях с „любимия”, след 5-10 години се срещахме отново, за да открием, че никога не сме спирали да се обичаме. Мечтаех за голяма, нестихваща любов, която те кара да гориш цял живот в пламъците й.
Proudly designed by | mlekoshiPlayground |