Гастрол: KidsBlok

понеделник, 27 февруари 2012 г.

  Днес ми гостува едно от най-свежите неща, появявали се напоследък - онлайн магазинът за детски дрехи втора употреба KidsBlok и създателката му Богдана. Искаше ми се да разкаже по-подробно за идеята, концепцията, гледната точка, но нейният начин на представяне е доста лаконичен и съм длъжна да уважа това:-) Кадрите говорят достатъчно. Дрехите и аксесоарите са подбрани внимателно, с вкус и отношение, снимките са чисти, ясни, информативни, описани са размери по етикет и в сантиметри. Сайтът е графичен, изчистен, добре подреден.
 Преди време страдах от излишни предразсъдъци по темата, но след като няколко пъти купих абсолютно нови и невероятно сполучливи дрешки втора употреба за Мартина, мнението ми тотално се промени. От KidsBlok пък се сдобихме с изключително красиво и функционално пухкаво елече, в което Мартина силно се влюби, защото било "меко като мече":-) Дойде при нас в перфектно състояние и ухаещо на чисто.

Ами това е, моят увод стана по-дълъг от самото гостуване:-)
KidsBlok е на адрес http://www.kidsblok.com/ и във ФБ . Във ФБ групата освен новите попълнения, можете да намерите и идеи за декорации, детски пространства и аксесоари.
Proudly designed by | mlekoshiPlayground |