Гастрол: "100 овце" за предприемачеството

неделя, 4 март 2012 г.

  Отдавна исках да поканя 100 овце на гости в блога. Един от примерите за млади, предприемчиви, успешни, активни, работещи и рискуващи млади хора, които не се страхуват да започват, да експериментират, да са непрекъснато в движение.
 Не се познавахме на живо. Ели дойде един прекрасен ден по време на ремонта на нашия магазин (съвсем близо до техния) с торба подаръци. За късмет и кураж. Не е нужно да ви обяснявам, че  ме просълзи. Аз, омазана в лак и прах и съвсем непознат човек с адски мил жест и невероятно чаровна усмивка. Хора като нея постоянно ми връщат вярата, честно. На откриването на магазина продължиха с подаръците - този път Тетрадката за мнения, в която се влюбихме от пръв поглед. Сега стои на видно място, събира координати и украсява. Страшно мили хора са тези 100 овце, ако сте ги посещавали, добре го знаете.
  Питали са ги по всякакви теми - за любимата им храна, за магазина, за красивите предмети, които правят. Хрумна ми, че могат да разкажат какво е да започнеш нещо свое - тук и сега, без отлагане. Когато получих текста се смях на глас, защото освен много верен, е и крайно забавен - всичко е описано образно и с невероятно чувство за хумор и самоирония.
Пожелавам им от сърце този непрестанен хъс да не ги напуска, да продължават да са все така готини и талантливи и да имат сили и вдъхновение!

100 овце  можете да намерите тук  тук и тук.
И на живо: ул. Стефан Караджа" 24
Proudly designed by | mlekoshiPlayground |