Тема: списването на блог

сряда, 18 юли 2012 г.

Наскоро попаднах на статия за блогването, нещо като самоанализ за това как се случват нещата - доста адекватен и честен.  Не че темата е от изключителна важност, просто ми стана интересно. Ето и моите самонаблюдения, да не остана и аз по-назад. Да не се разбира като инструкция или наръчник - това просто е моят начин.

Началото
Казвала съм го много пъти, но блогът не се появи с писък "Аз съм много готина, сега ще направя едно място, ще пиша свръх интересни неща, ще шашна всички, ще  имам хиляди читатели, ще бъде нещо УАУ!". Създадох го по време на блаженото майчинство. Какви ли не глупости правят жените тогава - започват да пишат по мамешки форуми, правят блогове, научават се да бродират, намират си любовници - лудница! Айде и аз да допринеса към вълната пресни майки-творци. Току-що бях открила големите черни апарати, готвенето и разни други неща, които явно преди това са ми убягвали. Воала - LaMartinia.
Все още приемам блога като удоволствие и забавление. Ако един ден това не е така, просто ще прекратя. Нямам желание да демонстрирам или поучавам, това е вид дневник, ако е полезен на някого, ще се радвам, ако ли не, здраве да е.
Proudly designed by | mlekoshiPlayground |