Гастрол: Радостина Ганева/Life bites с "Краков"

четвъртък, 4 октомври 2012 г.


  Блогът на Радостина Life Bites е едно от тези ненатрапчиво приятни места, които дават комфорт. Не ти крещят в ухото "Харесай ме!", "Прочети ме!", "Оцени ме!", а съвсем елегантно те оставят сам да избереш дали да го направиш. Не са пълни с амбиция за уникалност, а просто споделят. Ради има страхотен усет за детайлите, снима и съчетава прекрасно и е една невероятно чаровна, влюбена и усмихната млада жена. Днес гостува в LaMartinia с чуден разказ за Краков.

Повече за нея на адрес: http://www.darostinta.blogspot.com/
И във Фейсбук: http://www.facebook.com/darostinta

___________________________________________________________________________________________________________________________________

КРАКОВ

Фотографии и текст: Радостина Ганева

   След разочароващата разходка по-рано тази година мислех, че Европа няма с какво повече да ме изненада и трябва да преместя желанието си за пътуване на други географски ширини. Краков обаче се оказа свежо попадение, не дотам отъпкан от многолюдните тълпи туристи и далеч от определението "банален". Това е града на забързаните монахини, розовите колела, сирените по всяко време на денонощието, кашпите преливащи от цъфнали цветя, многобройните симпатични и непретенциозни кафенета и сред всичко това - веселата глъч на туристите.

Тема: за сбъдването на желания

четвъртък, 4 октомври 2012 г.

Няколко дни на: шампанско, кроасани, паста, паейя, розе, червено вино, чуррос, пица, хлебчета с лешници и стафиди, сирена, багети, телешко, мусове, патешко и какво ли още не.
Няколко доволно и весело качени килограма.
Пожелавам си да ги сваля възможно най-бързо.
На следващия ден - ужасна и невиждана "услужлива" ангина. Почти без храна, висока температура и пълно изтощение.
Воала - килограмите са свалени. Възможно най-бързо - за два дни.
Равновесие. Лакомията е наказана.
Внимавайте какво си пожелавате. Наистина.
Там някъде някой слуша.
Сбъдването невинаги е добра опция.

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |