Тази семейна фотосесия ни направи Светлана (http://www.svetlanastoyanova.com/) миналата година в края на март. Идеята и концепцията – изцяло нейни. Беше уж хубаво времето, гледахме прогнози, това-онова. За късмет обаче се заоблачи се и запръска точно преди частта с пикника. Бяхме готови да се откажем, но нямахме нито един свободен ден за продължение и решихме все пак да пробваме. Паркът е точно пред нас и се придвижихме пеш. Няма нужда да обяснявам леко притеснените  физиономии на минувачи и съседи при гледката: четирима човека, трима от тях облечени  меко казано неадекватно, единият носи кошница за пикник, вторият стар полуразпаднал се куфар, третият голяма чанта, детето – малка тиква. Отиват на пикник. В дъжда?! В самото начало само пръскаше, после си заваля стабилно. Кучето беше като по поръчка, не бяхме предвидили и животни. Беше толкова забавно и сюрреалистично, прибрахме се подгизнали и еуфорично нахилени. Благодарим на нашата любима Светлана за страхотния спомен!♥

Comments

 1. Мария, прекрасни сте! Една от най-красивите фотосесии, които съм виждала. Моите адмирации за фотографа и безупречния стайлинг. А вие бъдете все така щастливи!

 2. Прекрасни сте! Снимките са изключително зареждащи и се почувствах като зрител, насладил се на истинска семейна приказка! 🙂
  Усмивки!

 3. Прекрасни сте! Нека винаги да струи толкова обич от вас 🙂

 4. Впечатляващо, хармонична и много въздействаща фотосесеия, Мария!
  Прекрасни сте –
  красиви, умиляващи и излъчващи щастие, а малката е несравнима…
  Поздравления за всички ви,
  с пожелания за още много такива моменти, Диана

 5. Невероятни сте!

  Снимките говорят много.
  Любов, топлина, уют, задушевност, доброта, сродни души, заедно.

  Прегръдки за трима ви, Мария.

 6. Прелестни снимки! Един прекрасен спомен!
  Все така щастливи и усмихнати да сте, както на тези фотографии 🙂
  Сърдечен поздрав!

 7. Много сте готини! Супер фотосесия сте си направили! Да сте все така ухилени и щастливи (-:

 8. Думи нямам да опиша, колко много ми харесва всичко, до най малкия детайл, прекрасни сте! Пожелавам ви от все сърце винаги да запазите тези красиви чувства и емоции, които излъчвате!
  Поздрави,
  Ива

 9. Разкошни сте! Една градска приказка за любов и романтика!

 10. Красиви сте! Снимките преливат от усмивки, емоции, сюжети и са много, много силни и въздействащи!Подобна сесия е истинско съкровище за семейния албум.

 11. уоу, страхотна сесия. Мн ми харесват детайлите от дрехите и куфара. Мн сте хубави и тримата:)

 12. Една от най-красивите семейни фотосесии, които съм виждала!

Write A Comment