ТВ

вторник, 23 април 2013 г.

Гледам малко телевизия, следя редовно само новини и публицистика. Не съм почитател на сериали, женски предавания и риалити формати, гледам избирателно или пускам за фон, докато върша нещо друго.
Напоследък обаче ме гони сериозно безсъние и в малките часове на деня имам нужда от алтернатива на книгата и компютъра, просто да зацикля в нещо, докато ми се приспи неудържимо. Това са фаворитите ми:

Deadliest catch/Смъртоносен улов (Discovery Channel) - може би най-доброто и готино предаване изобщо. Едни мъже, които ловят крабове в ледените води на Берингово море. Нечовеци! Мечтая си да прекарам поне ден там.
Man vs. Wild/Ultimate Survival/Оцеляване на предела (Discovery Channel) - обожавам Беър Грилс. И той е нечовек. Може да са режисирани, изчислени, изиграни, но много харесвам всичките му предавания. Любимият ми епизод е този, в който изтърбуши умряла в пустинята камила и се скри в гръдния й кош от пясъчна буря. Оцелява човекът.
Taboo/Табу (National Geographic) - великолепно предаване за различни традиции, убеждения и начин на живот, излизащи от рамките на общоприетото за "нормално".
Strange Sex/ Странният секс (TLC) - нищо не е странно, ако е ок и за двамата (или тримата) в една връзка.
Proudly designed by | mlekoshiPlayground |