Така наречената ски почивка

петък, 13 май 2016 г.

След дългогодишни опити установих, че зимните спортове, и изобщо забавления, не са създадени за мен. Срам ме е да си призная, но дори спускането с шейна и играта с децата в снега ме отегчават сериозно, да не говорим за оправянето на багаж, влаченето на екипировки, обличането по 40 минути, мазането със слънцезащитни продукти и останалите сто процедури, които придружават тази непонятна дейност, наречена ски.
Дайте ми на мен зимни приказки през прозореца, червено вино на обяд, книжка в чисти чаршафи, шезлонги на терасата и горещи душове - на това му казвам аз зимна идилия. Тя обаче с две деца не изглежда толкова спокойно, колкото звучи, а най-странен остава фактът, че винаги аз ставам инициатор на тези семейни т.нар. почивки.
Е, и този път мокрих чорапи, зачервявах нос, умирах от студ, пих вино, играх тъжно на флипера във фоайето и горчиво съжалявах, че си го причиних. Защо? Не знам, не знам ♥4 коментара :

YanaV каза...

Страхотни снимки, страхотни деца!

Antoaneta Karagyozova каза...

Защо? ....заради цялата тази емоция,която излъчват твоите снимки...family time:-)

vesela каза...

Хм, хм, аз съм по-зле и от теб, или пък по-добре, просто защото никога не си го причиних:)
Така точно си опитала и моето неразбиране какво им е хубавото на зимните почивки и ските!
Огромни очи опулвам, видя ли как някой умира от кеф, заради пързаляне с шейна, а аз дори, като дете не помня да съм го обичала...
Аз изпитвам почти ужас от факта, че мога да се намирам в планината в непроходими зимни условия...бррр, кошмар...ами ако останем без ток, вода, топлина, храна...с ужасяващия студ и сняг наоколо...не, благодаря:))
Жалко че освен на картинка няма шанс да видя цялата красота на планината отблизо, но...не бих си причинила всички останали негативни емоции:)
Последния път, когато ме накараха да излизем от населеното място, където бяхме и да се разходим до гората, на има, няма 500-1000 метра, газейки в снега...се разплаках, защото никой не искаше да ми повярва, че не ми е хубаво и искам да се върна:((( Не, наистина не съм глезла и трудно изпадам в такива ситуации, но...!

Милена Ангелова каза...

Как ги правите тези снимки, какво им баете, просто усещам как децата ви дишат...Толкова са живи, ярки, въздействащи!

Прелестна сте, бъдете здрави всички у дома!

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |