Жената и селото: лайфстайл дневник

сряда, 12 април 2017 г.Не е като да не съм била тук, но когато човек пише лайфстайл дневник все едно всичко му се случва за първи път. Или по-скоро ти му се случваш за пръв път на всичкото. Идва ти да измайсториш набързо един травъл гайд, да въведеш новопристигащите в обстановката, да ги предпазиш от някои капани, недоразумения и ненужни харчове и да капсулираш опита си за поколения напред.

На село е забавно, разнообразно и приятно, въздухът е чист, хората мили, а случките непредвидени. Още с идването установяваме, че кранчето на външната чешма липсва, най-вероятно откраднато от  недотам мили хора. За щастие селската железария работи почти с график на мол - вечер до късно, събота и неделя включително. Добра идея беше лайфстайл кадър с новото кранче заради така актуалния в Пинтерест медно-месингов цвят, но в суматохата не остана време.

Букнали сме предварително окосяване на двора и остава само да посъберем трева, да изметем шумата и да окастрим храстите. След това излизат още около 35 задачи, но така е на село – лайфстайл графикът винаги е запълнен до дупка.
Proudly designed by | mlekoshiPlayground |