Най-накрая H&M в България! Със сигурност вече повечето от вас са разбрали, че откриването на първия магазин ще бъде в The Mall на 10-ти март.
  Вчера се състоя представяне на пролетната колекция в чисто новия PR showroom на марката. Цветовете – много бяло, свежи бонбонени, ярки плодови, дръзки комбинации. Материите – ефирни, нежни, метализирани, прозрачни, свободно обграждащи тялото.  Кройките – семпли, изчистени, удобни, секси, с ретро полъх. Аксесоарите – акцентиращи, приковаващи погледа, обемни бижута, тънки кожени колани, чанти-плик, бели очила, платформи.
  Свежо парти с представители на медиите и модната индустрия, стилисти, бивши и настоящи модели, модни блогъри, звезди. Чак се чудя какво правех аз там:-))Приятни хора в приятна обстановка.
  Набелязала съм си това-онова, смятам досещате се. До 10-ти март!

Comments

  1. Признавам си, че не ми харесват, но че са качествени. Преди няколко години си бях купила бельо от тях, с камъначенца блестящи, които – след редовно пране в пералня (понеже реших да го ползвам само за фитнеса), не са мръднали, а струваха общо сутиен и прашки някъде около 10 евро.
    Имиджът им се вдигна само благодарение на Мадона и Виктор&Ролф.

  2. Доживяхме! Разнообразие на достъпни цени! Не че са безкрайно качествени, но наистина са толкова достъпни, че всеки може да си позволи да си освежи гардероба всеки сезон. След като всякакви знайни и незнайни вериги за какво ли не стъпиха и в БГ, най-накрая ще видим и H&M! Три пъти "Ура"!

Write A Comment