Днес ми гостува едно от най-свежите неща, появявали се напоследък – онлайн магазинът за детски дрехи втора употреба KidsBlok и създателката му Богдана. Искаше ми се да разкаже по-подробно за идеята, концепцията, гледната точка, но нейният начин на представяне е доста лаконичен и съм длъжна да уважа това:-) Кадрите говорят достатъчно. Дрехите и аксесоарите са подбрани внимателно, с вкус и отношение, снимките са чисти, ясни, информативни, описани са размери по етикет и в сантиметри. Сайтът е графичен, изчистен, добре подреден.
 Преди време страдах от излишни предразсъдъци по темата, но след като няколко пъти купих абсолютно нови и невероятно сполучливи дрешки втора употреба за Мартина, мнението ми тотално се промени. От KidsBlok пък се сдобихме с изключително красиво и функционално пухкаво елече, в което Мартина силно се влюби, защото било “меко като мече”:-) Дойде при нас в перфектно състояние и ухаещо на чисто.
Ами това е, моят увод стана по-дълъг от самото гостуване:-)
KidsBlok е на адрес http://www.kidsblok.com/ и във ФБ . Във ФБ групата освен новите попълнения, можете да намерите и идеи за декорации, детски пространства и аксесоари.
 __________________________________________________________________________________
Снимки: KidsBlok

Казвам се Богдана – майка на Гошо.
Професионално се занимавам с графичен дизайн.
KidsBlok е онлайн магазин, който създадох вдъхновена от скандинавския дизайн на детски дрехи и играчки, находките на които попадам в магазини втора употреба и детето ми. 
Освен селектирани секънд хенд дрехи за деца, KidsBlok предлага аксесоари и играчки. 
Дрехите са предимно скандинавски и френски, но има и други, които също заслужават внимание. Държа на стила, детайла, качествените материи и преди всичко на доброто състояние на дрехата. Всички те са изпрани и изгладени, готови да бъдат обикнати отново:-)

Comments

  1. И ние имаме покупка оттам 🙂
    Направо съм влюбена в дизайна на сайта!

  2. Мартина стова абсолютно твое копие. 🙂
    Децата ми вече са големи за клиенти на онлайн магазина, но ще го разгледам, за да се порадвам на стила в представянето.

Write A Comment