За да не задръствам стената във ФБ страницата на блога, реших да публикувам периодично линкове с неща в интернет или реалното пространство, които са ми направили впечатление или просто са ми харесали. Така и аз ще ги откривам по-лесно. Ограничения в темите, както винаги, няма. Всички заглавия са линкове към оригиналните публикации и източника.
Прекрасен фотоблог за градски живот, приятели, детайли, моменти, места. Разкошни фотографии и попадения! Светлана Стоянова, тенк ю за “спама”.
Като ми пораснат фотоапаратът и самочувствието, обещавам да направя подобен блог. 🙂

 • Chelsea coffee shop

На Оборище, между Сан Стефано и Кракра открих малко кафене с чудесни сандвичи, изцедени на момента фрешове (имаше и от магданоз!), капучино, кроасани и други приятни неща. Точно срещу Докторската градина. За съжаление не открих сайт.

Великолепната рубрика на Design Sponge Living in:  Вдъхновен от известни филми стайлинг. В случая – Казабланка. Призовавам някой, който се занимава с мода/стайлинг/дизайн и снима добре, да направи подобен блог/рубрика.

За всякакви случаи – лесно и ефектно. Можете да ги направите от различни видове хартия, дори от вестник.

Обикновени бурканчета, декорирани и пълни с вкусни неща.

 • Източник – неизвестен, via Рене

От колелото до замъка – всичко одобрявам!

Comments

 1. Прекрасна е последната снимка, искам и аз да съм такава велосипедистка 🙂

 2. Страхотни попадения, някои и на мен са ми любими/например Design Sponge/:) Понякога и на мен ми се иска да бях поне посредствен фотограф, но уви не на всеки е даден този талант. Добрите фотоси са способни да предадат послания, също толкова добре колкото и една постановка или картина.
  Пожелавам ти фотоапарата ти да стане още по-голям, макар че и сега снимките ти са уникални:)))
  А имаш и интересна идея за вдъхновенията от старите филми, заемам се:)))
  Поздрави и слънчева седмица!

 3. Много точно казано!Селфитата и обядите/вечерите са ми любими. Относно забележителностите – ако снимката не е клиширана (не включва бутане на кулата в Пиза),пак ли попада в редиците на досадните класически фото сюжети?

Write A Comment