Този блог е своеобразен дневник на това, което се случва с нас и няма как да пропусна снимките за  Grazia, в които участваше Мартина по любезна покана на екипа на списанието.

Представената колеция беше All for Children на H&M, 25% от чиито продажби отиват във фондовете на Unicef.
Сесията се проведе в парка на Военна академия, само по себе си приказно и магично място. Като прибавим изключително забавните, прецизно изработени, идейни и удобни дрешки, чудесния екип на списанието и трите очарователни модела, получи се една неповторима есенна сутрин. В суматохата пропуснах основен и важен момент – първата целувка на Мартина, запечатана от обектива на Ели. Правихме балони, разказвахме приказки, обещавахме сладоледи, черпихме се със сокове и бисквити, викахме истерично, за да привлечем вниманието на децата, имаше малко сълзи, много смях и емоции.
Мартина е изключително горда, показва на всички списанието и преди да стигне нейните страници пита задължително: “Готов ли си да ги видиш?”. С нетърпение чакаме 18 октомври, когато колекцията ще бъде в магазините, за да се сдобием с обувките с лисица, роклята в цвят горчица и мечешките лапи и шапка!
Снимките са любезно предоставени от списание Grazia
Фотограф: Елена Ненкова
Стилист: Сирма Чаушева
Дрехи: H&M  All for Children
Модели: Мартина, Блага и Анастас
 

 

Comments

  1. И трите мишки са страхотни!!!!
    А целувката….. истинска;)

  2. Прекрасни снимки, изразяващи детското щастие – чисто и истинско 🙂

  3. Чудесни деца,непринудени манекени!Чудесни снимки,професионална работа!

  4. Тези снимки ме очароваха напълно! Трогателни са тези чисти и съвършенни ангелчета!!!

Write A Comment