Първото писмо до Дядо Коледа по нейна собствена инициатива. Седна на кухненската маса с един жълт плик, който беше изнамерила отнякъде и със ситни движения и присвити устнички започна да изрежда . Основните са ясни, графа “разни други неща” е обобщаваща за внезапно появили се желания.

Коледа си е Коледа, но върху плика напомня, че все пак преди това има рожден ден и не бива да пропускаме тортата и гостите. 

Не пожела да пуснем писмото, Дядо Коледа сам щял да дойде и да си го прочете. Всяка вечер преди да заспи го слага на видно място, за да не затруднява получателя в разхвърляната стая. 

Comments

 1. Господи, наистина е благословия да имаш дете и истинска привилегия да го наблюдаваш и слушаш!!!

 2. Сладурана 🙂
  Е, при такова писмо няма как да не изпълни Дядо Коледа желанията!

 3. Умно и предвидливо дете:) от рано се е приготвила с писмото,за да няма изненади и разбира се,че щом Коледата е вълшебена, Дядо Коледа трябва да може да чете и от разстояние

 4. Сладуранка! А писмото непременно пуснете на адрес Дядо коледа, лапландия, БГ пощи ще ви изненадат приятно,ако оставите и вашия адрес.

 5. След лего НЛО, хелипотер с мрежа за пуканки и куче-звезда всичко останало ми е приемливо! 😉
  Тежко му и горко на Дядо ни Коледа!

 6. Браво на Мартина, така се прави! 🙂 Таква моменти са ваистина страхотни и изненадващи, за съжаление отминават твърде бързо.
  Няма начин Дядо Коледа да изпълни поръчката :). Хубав рожден ден с тортата и приятелките!

Write A Comment