Уважаеми клубни членове, дами  господа – КУВЕРТЪТ!

16 септември, събота

Цената:

125 лв. за възрастен

65 лв.за дете 7-16 години

*децата до 6 години влизат без куверт


Какво включва кувертът:

 • Вход и достъп до партито –  NETWORKING Раковски е ангажиран за вас – основна зала (по-голяма от тази на Гурко), лаундж зона, барове, рецепция, междинни зони и ТЕРАСА НА ПОКРИВА, любимото място за танци, дим, снимки и горещи вълни.
 • ПЪЛНОРАЗМЕРНА ИНДИВИДУАЛНА ВЕЧЕРЯ, АВТОРСКО МЕНЮ ОТ POPUP COOKING BY NIKOLA

Ще можете да получите личната си порция срещу печат в парти паспорта на food бара когато си пожелаете, ще бъдат осигурени достатъчно прибори, за да няма затруднения с консумацията. Постарали сме се кутиите и приборите да бъдат от рециклируем еко материал.

МОЛЯ, ОТБЕЛЕЖЕТЕ ПРИ ПЛАЩАНЕ КОЯ ОПЦИЯ ЖЕЛАЕТЕ – МЕСНА ИЛИ ВЕГЕТАРИАНСКА!

МЕНЮ ВЪЗРАСТНИ – МЕСНО

Карибска салата от грилован ананас, чушка, домат, портокал и дресинг с лайм и мед. Кориандър и люти чушки – опционална допълнителна добавка за най-смелите, ще бъдат на бара за ваше улеснение.

Пиле Джърк – обезкостено жълто пиле с микс от подправки, сготвено на огън, пататас бравас с айоли с черен чесън и пушен пипер и салса роха, леко пикантен сос с пресен домат.

Десерт Пиня колада – спондж блат с карибски ром, кокосов мус с бял шоколад и гел от манго.

____________________________________

МЕНЮ ВЪЗРАСТНИ – ВЕГЕТАРИАНСКО

Карибска салата от грилован ананас, чушка, домат, портокал и дресинг с лайм и мед. Кориандър и люти чушки – опционална допълнителна добавка за най-смелите, ще бъдат на бара за ваше улеснение.

Мофонго съд сладък картоф и пикантен плосък хляб за топене

Десерт Пиня колада – спондж блат с карибски ром, кокосов мус с бял шоколад и гел от манго.

______________________________________

ДЕТСКО МЕНЮ

Детска салата – спагети от краставици и моркови с лимонов дресинг; царевица на клечка с чесново билково масло

Tortilla wrap с пилешко, картофи и гуакамоле

Десерт Пиня колада – спондж блат с ванилия, кокосов мус с бял шоколад и гел от манго.

 • 1 алкохолен коктейл ИЛИ 2 безалкохолни ИЛИ 2 чаши вино – изборът е ваш. Баровете за вино и коктейли ще бъдат отделно, барманите този път повече, заготовките – също. Коктейлите се приготвят на място (няма друг коректен начин), а виното ще се налива на момента, така е редно и правилно. Децата ще получат лимонада и безалкохолно, за всеки има предвидена индивидуална вода.
 • Подаръци от нашите партниращи брандове на обща стойност над 30 лв.ще ви ди връчим на тръгване, за да не се чудите къде да ги слагате по време на събитието, а и да си ги разгледате на спокойствие.
 • Безплатни рисунки с къна от Сачи – нашият любим къна артист, който ще твори екзотични цветя и мотиви. Рисунките ще се правят с талон за час, за да няма опашки. Ще ви обясним на място, не се тревожете.
 • Участие в специалната клубна томбола – всеки участник в партито подготвя дребен подарък, опакован в кутия, и съответно, получава подарък от друг гост. Ще обясним подробно в следващ имейл как ще стане точно.
 • Детски кът – ще се постараем отново да има импровизирана детска зона, пазим я в тайна!
 • Екзотичен масаж на ръце от професионалист с ароматни олиа и лосиони – истински кеф!
 • Урок по танци от професионалист – за да имаме подходящи стъпки и да разкършим тела, не е страшно, и аз съм ги забравила.
 • Специално подготвена за нас плейлиста латино, босанова, латино джаз, миксове за танци, ще има от всичко! В залата и терасата музиката ще бъде синхронизирана.
 • Украшение за коса, ревер или ръка от истински цветя – Вера и Дима ще ви помогнат да го сглобите сами.
 • Щандоведве любими издателства; Барби щанд ; щанд с френска козметика; щанд с корейска козметика. Ще ви дават консултации, съвети и насоки.
 • Винен бар с винените експерти и семейство Дони и Димитър оt Appolowine
 • Професионален фотографНевена Генчева отново ще заснеме всичко за нас, а снимките ще могат да бъдат свалени в пълна резолюция за печат.
 • Селфи станция – място за селфита, което ще е по-устойчиво от миналия път, с декорацията се е заела Милена Спасова, разчитаме на нейната експертиза и вкус. Ще има аксесоари за снимки, висящи папагали,  палмови листа и други неща, ще видите.
 • Още изненади, които нямаме намерение да издаваме.
 • Несравнима емоция, енергия и спомени – наистина това няма материално и предметно изражение, трябва да се види, усети и преживее.

Условия: 

 • Кувертът ще ви бъде предоставен на имейла във вид на файл, заедно с уникален БАРКОД, след получаване на плащането. Така ще избегнем излишната хартия, бензин и разходи за куриер. Баркодът ще получите на СЛЕДВАЩИЯ ДЕН след като плащането е полученок, моля ви за търпение, правя всичко ръчно. Влизането ще се осъществява чрез баркод четец – бързо и лесно, без чакане и струпване.

МОЛЯ, НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ПРИ БАНКОВИЯ ПРЕВОД/РЕВОЛЮТ ДА ОТБЕЛЕЖИТЕ ВЕГЕ/МЕСО МЕНЮ И ДА ОСТАВИТЕ ИМЕЙЛ АДРЕСА СИ ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНИ УТОЧНЕНИЯ.

 • Кувертът важи за 1 бр. гост. 
 • Сума за вече платен куверт не може да бъде възстановена, но пък можете да го преотстъпите на друг, ако в последния момент сте възпрепятствани, важен е баркодът.
 • Заедно с вашия куверт, можете да закупите и куверти за придружител(и), ще получите съответния брой баркодове.
 • Куверти ще има до изчерпване на количеството, което е ограничено поради мястото и организацията.

Начини на плащане:

по банка

Получател: БЕЛ ЕПОК ТРЕЙД ООД

IBAN BG96FINV91501017496000

Първа Инвестиционна Банка

основание за плащане: куверт


REVOLUT

@maria29mo

Ако тези начини на плащане поради някаква причина не ви устройват, пишете ми или звъннете, ще измислим начин.


Това е, уважаеми клубни членове. За въпроси и колебания: 0887507794, maria_ilieva@yahoo.com или mymartinia@gmail.com

Слагам брояч до деня и часа на партито, защото всички сме нетърпеливи за ОЩЕ ЕДНО КЛУБНО ПАРТИ.

Обич за вас и до скоро!

0Weeks0Days0Hours0Minutes0Seconds

За въпроси, уточнения и всякакви колебания: