Ето че дойде дългоочакваният момент – КУВЕРТЪТ!

Карам направо с подробностите, за да не губим време.

Цена: 79 лв. – за възрастен

49 лв. – за тийнейджър (дете над 10 години)

*децата до 10 влизат без куверт

С толкова много активности и екстри мисля, че е напълно разумна и адекватна на събитието и момента. Исках да е бюджетна, но и да успеем да включим повече неща за консумация и забавление, май успяхме.


Какво включва кувертът:

 • Вход и достъп до партито – целият NETWORKING Гурко ще бъде за нас – две тераси с невероятна гледка, основна зала и междинни помещения. Входът е със звънец, на рецепция ще ви посрещнем, отбележим в списъка и ще ви връчим бадж с името (за да се разпознаваме) и талони за консумация. Ако забравим в суматохата, поискайте си ги!
 • 2 броя коктейли от бара – алкохолни или безалкохолни – решението е ваше. Ще имате избор от няколко вида, моля, заявете ги на бара. Всеки допълнителен коктейл ще се заплаща на място. Ако с вас има дете, то влиза без куверт и има право да консумира (без алкохол, разбира се) свободно.
 • 2 чаши вино – бяло, червено, розе или пенливо. На винения бар ще ви разкажат накратко за всяко от тях, ще можете и да си закупите допълнителни чаши или бутилка, ако намерите някое от тях за неустоимо.
 • Специално създаденото за партито меню от шеф Никола Крумов – 6 вида солени и 2 вида сладки опции (Доматена експлозия – домати, песто от сушен домат, гел от домат и овче сирене; Родопска баница със спанак, кашкавал и мус от спанак; Пъстърва със салата от резене и портока; Дърпано свинско с горски гъби и трюфел + печен сос; Бонбон с горгонзола и орехи върху чътни от круши; Фалафел върху ментова раита и мариновани краставици; Обърнат чийзкейк с бъз; Плодов тартар с мус от шоколад+СПЕЦИАЛНА ИЗНЕНАДА ЗА ДЕЦАТА, КОЯТО НИКОЛА ПАЗИ В ТАЙНА)
 • Безплатни рисунки с къна от Сачи – нашият хенна (къна) артист.
 • Участие в специалната клубна томбола – всеки участник в партито подготвя дребен подарък, опакован в кутия, и съответно, получава подарък от друг гост чрез теглене на номер.
 • Детски кът – ако сте с детето си и искате за малко да потанцувате на покрива сами, в блясък и разкош, ще можете да го оставите в детската ни секция. Детето, не блясъка. Ще се забавлява и занимава в приятна компания.
 • Диджей Елен, която ще пуска по време на цялото парти – специално помислена и подбрана за нас музика.
 • Два щанда с книги – любимите ни „Рибка“ и „Benitorial” – Катя и Бени ще донесат най-новите си издания и ще ви разкажат с радост за тях с опции за закупуване.
 • Винен бар, където Мария (не аз, друга Мария) ще ви разкаже за всяко от вината с факти и любов
 • Професионален фотограф – Невена Генчева ще запечата цялото събитие и след като е готова с обработката, снимките ще могат да бъдат свалени в пълна резолюция за печат.
 • Селфи станция – място за селфита с клубни членове, с блестяща декорация за глитър спомени.
 • Още изненади, които ще ни хрумнат в последния момент, разбира се.

Условия: 

 • Кувертът ще ви бъде предоставен на имейла във вид на файл, заедно с уникален код, след получаване на плащането. Така ще избегнем излишната хартия, бензин и разходи за куриер.
 • Кувертът важи за 1 бр. гост. 
 • Сума за вече платен куверт не може да бъде възстановена, но пък можете да го преотстъпите на друг, ако в последния момент сте възпрепятствани, само трябва да ме уведомите по имейла.
 • Заедно с вашия куверт, можете да закупите и куверт за придружител(и), впишете неговите/техните имена в основание за плащане или за по-сигурно – изпратете ми имейл на mymartinia@gmail.com
 • Куверти ще има до изчерпване на количеството, което е ограничено поради мястото и организацията.

Начини на плащане:

по банка

Получател: БЕЛ ЕПОК ТРЕЙД ООД

IBAN BG96FINV91501017496000

Първа Инвестиционна Банка

основание за плащане: куверт събитие

79 BGN


PayPal

maria_ilieva@yahoo.com

EUR 42.00

USD 43.00

*част от приходите ще отделим за избрана благотворителна кауза, която допълнително ще обявя.

ВАЖНО: Ако превеждате сумата от друга банкова сметка (примерно, преводът е от сметката на Иван, за куверта на Мария), моля, запишете името и имейла на госта в основанието за плащане или ми го изпратете на имейла, за да знам на чие име да издам и къде да изпратя кода.

Ако тези начини на плащане поради някаква причина не ви устройват, пишете ми или звъннете, ще измислим начин.


Това е, уважаеми клубни членове. За въпроси и колебания: 0887507794, maria_ilieva@yahoo.com или mymartinia@gmail.com

Слагам брояч до деня и часа на партито, защото всички сме нетърпеливи:-)

Обич за вас и до скоро!

0Weeks0Days0Hours0Minutes0Seconds

За въпроси, уточнения и всякакви колебания: