Още преди раждането на дъщеря ми Мартина, трескаво оглеждах всички магазини за аксесоари в търсене на детски джиджавки за коса. Може би защото аз харесвам всякакъв тип диадеми, шноли, фиби, ластици, щипки, игли, фуркети, цветя и може би защото бях убедена, че ще е момиче. Много преди съдбоносния ехограф бях убедена и непоколебима, че желанието ми за момиче ще се изпълни безпогрешно. Така и се случи. Не можах да избягам от розовата стая и бонбонения поток дрешки, но пък при появата на малкото същество всичко ти се струва оправдано и на място. Дори екстремно розовите решения:-))

Та с нетърпение чаках момента, в който ще мога да вкарам в употреба всички накупени ленти, шноли и панделки. Първо беше бретон, после заформихме и малка миша опашчица. Непрекъснато купуваме и ни подаряват аксесоари за коса. Първо бяха ленти и детски диадеми, сега дойде ред на шноли, фиби и панделки. Обичам контраста между привидно момчешко облекло и фру-фру елемент в косата. Няма нужда да споменавам, че десетки „екземпляри“ са загубени, счупени, разлепени, „прибрани“ под дивана, в кошовете за играчки или кофата за боклук. Но пък иначе не би се наложило да купуваме нови:-)

Последната шнола (2 шноли, от които едната автоматично изчезна) е очарователно съчетание на разноцветни копчета, универсална и приложима за всеки тоалет.

Детска шнола: Carnival kids, The Mall

0 Коментари
 1. Avatar
  Lulu says:

  Като горд собственик на две дъщери, мога да споделя огромната ти страст към този тип аксесоари:) Даже не искам и да си помислям колко пари са отишли за съоръжения от този тип, но определено са цяло състояние:)

  Отговор
 2. Avatar
  LaMartinia says:

  O,значи напълно ме разбираш:-) Със съхранението не се справям много добре, но с набавянето е друго:-))Поздрави!

  Отговор

Остави коментар

Споделете мнението си!
Влезте в профила си, за да оставите коментар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *