Тези, които следят редовно блога знаят, че бънджи скока беше подарък за рождения ден на Любимия. Бях готова ако той не прояви желание, да се метна аз:-)) Но пък на него взе, че идеята му хареса! Избрахме си дата, сменихме ваучера от Клисура за Витиня (ниско му била Клисура, хаха) и се настроихме – аз за сеир, той за скок. Домъкнахме видео и фото техника, за да запаметим момента. Снимахме се и преди скока (малко черен хумор – за всеки случай;-)
Мостът на Витиня вибрира силно от преминаващите камиони и почти имитира ефекта на въжения мост. Като прибавим и 115 м. височина си става леееко страшно. Лично аз нямам фобия от високо, но ми се подкосиха коленете.
Имаше около 30 желаещи за скок, уцелихме чудно слънчево време, никаква мъгла и дъжд.
Бързо минава редът, дойде време и Любимия да скача. Въжета, тежести, кратка инструкция и хайде! От вълнение пропуснах най-важния кадър – когато тялото е в най-висока позиция, но така пък ще имаме повод за следващи скокове. Задължително другия път се мятам и аз:-) Инструкторът похвали нашия човек, че е с най-добрия скок за деня. Друго си е да те потупат по рамото! Важното е тялото да е стегнато и да се оттласне максимално напред от ръба.
Не бил силен адреналина, сподели Любимият, нищо работа. Е, да но след като се прибрахме спа непробудно около 3 часа:-)))
Отгоре нещата изглеждали дребни и незначителни, а най-важни били секундите полет. Ще проверя непременно дали е така, лично!

Ваучери за бънджи скок и всякакви други екстремни преживявания, можете да си осигурите от тук http://www.verticalworldbg.com/ . Момчетата са изключително любезни и коректни!
Екстремен уикенд ви желая!
Мястото

Някои са скачали и от 200 метра 😉

Екипировката

 Разни хора, разни скокове:-)

Най-добрият скок на най-любимия скачач:-)
Следващия път и аз 😉
0 Коментари
 1. Avatar
  мариана says:

  Поздравления. Мн.хубави снимки.
  Аз си признавам, че не бих се метнала. Не мога да надмогна страха, но пък ми даваш идея за подарък.

  Мария, изглеждаш прекрасно.
  Поздрави.

  Отговор
 2. Avatar
  Vasilisa says:

  Невероятно преживяване. Ох дано някой ден и аз се престраша да го направя, мечта ми е.
  Много хубави снимки.

  Поздрави.

  Отговор
 3. Avatar
  Ивейн says:

  Хей, Мария, прочетох го преди няколко часа и все още под въздействието на разказаното от теб изведнъж ми хрумна, че при твоя скок може би ще си с камерата в ръце, за да го документираш 🙂
  Прави впечатление, че в точния момент е винаги ти е на разположение:)
  Поздрави и хубава вечер!

  Отговор

Остави коментар

Споделете мнението си!
Влезте в профила си, за да оставите коментар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *